featured

Popüler analistler Bitcoin tahminlerini paylaştı: 2023 yılında yeni bir ATH gelebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası lideri olan Bitcoin, yatırımcılar ABD Federal Rezerv Başkanı Jerome Powell’ın bugün ABD Senato Bankacılık Komitesi’ni ve Çarşamba günkü ABD Meclis Finansal Hizmetler Komitesi huzurunda yapacağı ifadeyi beklerken, hâlâ yatay işlem görüyor.

BTC fiyatı şu anda 22,400 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saat içinde 22,584 dolar seviyesini test etti. Kripto piyasası duyarlılığı nötr kalırken, yatırımcıların bu ayki birkaç önemli olay nedeniyle temkinli kalması muhtemel.

Aslında hafta, Çin TÜFE enflasyon verileri, Japonya Merkez Bankası’nın faiz artırım kararı ve ABD’nin Şubat ayı istihdam verileri gibi birçok makro olay sebebiyle oldukça yoğun.

2023’te yeni ATH yapabilir mi?

Popüler kripto analisti Credible Crypto, Bitcoin fiyatının 2023’ten sonra değil, 2023’te başka bir ATH görebileceğini tahmin ediyor. Piyasa liderinin, büyük bir ralli başlamadan önce önümüzdeki birkaç hafta içinde bazı son engellerle karşılaşacağına inanıyor.

İnsanlar bu kadar agresif artışlar görmekte zorlanıyor ama bu kripto para birimlerinde tam bir normdur. Bu döngüde zaten iki kez bu hareket gerçekleşti ama yine de çoğu kişi bunun tekrar olmasını imkansız olarak görüyor.

FTX krizi ise hâlâ kripto yatırımcılarının peşini bırakmıyor. Ancak tüm Bitcoin’lerin %73’ü uzman yatırımcıların ve kurumsal yatırımcıların elinde. Piyasa, kripto kışından yavaş yavaş çıkıyor. Zaten şimdiden en büyük zararını gerçekleştirdi. Kurumsal yatırımcılar ve balinalar fiyatları mevcut 68,789 ATH’nin üzerine çıkarmak için büyük miktarlar satın alacağından, BTC rallisi çoğu kişinin beklediğinden daha hızlı gerçekleşebilir.

Bitcoin

Zulauf Consulting’den Felix Zulauf ve BitMEX’in kurucusu Arthur Hayes, Bitcoin fiyatının 2023’ün ortalarında, muhtemelen Nisan-Mayıs aylarında büyük bir yükseliş rallisine tanık olacağını düşünüyor. Hayes ayrıca, Bitcoin’in 2023’ün sonlarında 100,000 dolara ulaşacağını iddia ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin