Bitcoin ETF’inden sonra sırada Ethereum ETF onayı mı var?
Bitcoin ETF’inden sonra sırada Ethereum ETF onayı mı var?

Analist görüşü: SEC’in 1-2 yıl içinde Bitcoin ETF’yi onaylaması muhtemel

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CFRA Research, VanEck, Fidelity Investments ve Valkyrie Digital Assets’teki bir analiste göre, iki yıla kadar ABD düzenleyicileri Bitcoin borsasında işlem gören fonlarını veya ETF’leri onaylayabilir.

Bitcoin ETF yakında

CNBC’nin ETF Edge isimli programında Pazartesi günü yaptığı bir röportajda, ETF başkanı ve CFRA’da yatırım fonu araştırması başkanı Todd Rosenbluth, ev sahibi Bob Pisani’ye ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun veya SEC’in Bitcoin ETF’nin ilk aşamasını düşünmek için zaman çizelgesini uzatacağına inandığını söyledi.

Rosenbluth, “Dosyalama sürecinden geçmiş veya daha önce başvuruda bulunmuş ancak daha fazla netlik bekleyen çok sayıda firmamız var. SEC, kimin önce geleceği konusunda bir kazanan seçmeyi düşünmemiz daha az olası ve sanırım onları Bitcoin ile ilgili birden fazla ETF’yi onaylamak için – bir ETF’yi onaylarlarsa – daha fazla görme olasılığımız var.”

“Giren çok sayıda firmamız var. Önümüzdeki bir veya iki yıl içinde bir tane göreceğimizi düşünüyoruz, ancak cevabın ne zaman evet olacağına dair kesin bir zaman dilimimiz yok. ”

VanEck ve Valkyrie, Mart ayında Fidelity ile birlikte, Ocak ayında bir Bitcoin ETF oluşturmak için SEC’e başvuru yaptı. Düzenleyici kurum, neye karar vereceğine dair hiçbir açıklama sunmadı, ancak daha önce bir kripto ETF’yi onaylamadaki görünüşteki suskunluğu göz önüne alındığında, birçok uzman yakında bir karar beklemiyor.

ABD henüz bir kripto ETF’yi onaylamamış olabilir, ancak Kanadalı firmalar Kuzey Amerika’da başı çekiyor. Toronto merkezli Purpose Investments, Şubat ayında bir Bitcoin ETF başlattı ve Ninepoint Partners’ın Bitcoin trust teklifini bir borsa yatırım fonu olarak değiştirmeyi planladığı bildirildi. Hem yatırım fonu yöneticisi 3iQ hem de Evolve Funds Group, kripto ETF’lerinin ticaretine başlama onayı için Kanadalı düzenleyicilere bir prospektüs sunduklarını açıkladı.

Geçen ay Fidelity dosyalamasının ardından Rosenbluth, sorunun “SEC’in Bitcoin ETF’yi onaylayıp onaylamayacağı değil, ne zaman sorusu” olduğunu söyledi. Pazartesi günü, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki birinin bile onayının, kripto ETF’leri oluşturmak isteyen firmalar için baraj kapılarını potansiyel olarak açabileceğini ima ediyor gibiydi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin