İnanılmaz tahmin: Bitcoin düşerse hemen alın! Çünkü patlayacak
İnanılmaz tahmin: Bitcoin düşerse hemen alın! Çünkü patlayacak

Analist: “Bitcoin 6.800 dolara gitmeden önce 4.600 dolara düşebilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin, yukarı doğru yükselişini sürdürmeyi başardı ve şimdi güçlü bir direnç seviyesi olduğu kanıtlanmış olan 5.400 dolara doğru hızla ilerliyor. Şimdi, önde gelen bir kripto analisti, Bitcoin’in fraktal modellerinin 6.800 dolara çıkacak olan önemli bir satın alma baskısına maruz kalmadan önce 4.600 dolara düşeceğine işaret edebileceğine inanıyor.

Bitcoin (BTC) yavaş yavaş 5.400 dolara yaklaşıyor

Bitcoin yazı yazıldığı sırada şu anki fiyatı olan 5.280 dolardan işlem görüyor. Bitcoin son yedi gün içinde yavaş yavaş yükselmeye devam etti ve 5.000 dolardan yüksek fiyat seviyelerine yükseldi. Bu yukarı doğru tırmanış, birçok yatırımcının kripto para biriminde yükseliş beklemesine neden oldu, çünkü BTC’nin mevcut istikrarı çok olumlu görünüyor.

Buna rağmen, Twitter’da popüler bir kripto analisti olan The Cryptomist, Bitcoin şu anda bir bozulmaya yol açabilecek yükselen bir kama düzeni oluşturduğu için yakın vadede BTC’de düşüş eğilimi beklediğini açıkladı.

Analistlere göre Bitcoin, yeni bir ralli başlamadan önce düşebilir 

The Cryptomist konuya yönelik açıklamalarına şunları ekliyor:

“RSI’daki BTC Fib’leri ve günlük mumlar hala iyi tepki veriyor. Ek olarak, burada 4 saatte yükselen bir kama oluşturduk. Bu tipik olarak bozulmaya neden olur. Bu, ancak 5.390 doların kırılması ve sürdürülebilmesi halinde geçersiz sayılır.

Diğer analistler, The Cryptomist’in Bitcoin’i ihtiyatlı bir şekilde düşürdüğü değerlendirmesiyle aynı fikirde gibi görüyor. Çünkü fraktal paternleri, kripto para biriminin daha fazla artması için daha fazla kayıp gerektiğinin sinyalini veriyor olabilir.

Newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin