featured

Popüler analist gözde altcoin hakkındaki yorumlarını paylaştı: Potansiyeli çok yüksek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan SOL, yatırımcıların ve analistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Merkezi olmayan ağlara ve Web3 hizmetlerine yatırım yapan bir risk sermayesi şirketi olan Placeholder VC’nin kurucu ortaklarından Chris Burniske, Bankless Podcast’in yeni bir bölümünde Solana’ya dair düşüncelerini paylaştı.

Analist, FTX’in çöküşü ve SOL fiyatının 29 Aralık 2022’de 8,05 dolara düşmesinden sonra bile ağın potansiyeline inanan birkaç Solana savunucusundan biriydi. Podcast’te Burniske, bir ağ olarak Solana için yükseliş umutlarının yüksek olduğunu söyledi.

SOL boğaları güçlü

Burniske’ye göre Solana bu noktada, tıpkı Ethereum’un 2018’de olduğu durumda. Ethereum şu anda çok daha zor bir varlık olsa da Solana, varlığını sağlamlaştırma yolunda ve bunun için çabalamaya devam edecek.

SOL token’ının azalan arzıyla birlikte en büyük altcoin olan Ethereum ile benzer bir yol izleyip izlemeyeceği sorulduğunda analist şunları söyledi:

Evet. Bir gelişme bekliyorum. SOL enflasyonuna baktığımda yıllık %6 olduğunu görüyorum. Bu, yatırım yapan insanlar için getiri açısından oldukça düşüktür.

Bunun nedeni ise SOL token’ının diğer altcoin’lere kıyasla mevcut enflasyonudur. ETH %0-1 ile açık bir şekilde listenin başında yer alırken, Solana %6 ile ikinci sırada yer alıyor. Diğer gözde altcoin’lerden Near %20 ve Avalanche ise %22 ile önemli ölçüde daha yüksek enflasyona sahip. Burniske:

Bunun son derece alakalı olmasının nedeni, kanıtlama varlıklarının değerlemesinin temellerini bu getiri oranları etrafında bulması. Ancak ETH’nin en iyi kuruluma sahip olduğunu da inkar etmiyorum.

Ayrıca ekledi:

Fakat getiri ne kadar düşük olursa, bu benim için doğrulayıcıların varlığın sahip olduğunu düşündüğü riskin o kadar düşük olduğu anlamına geliyor. Bu nedenle daha düşük enflasyon oranlarını tolere edecekler.

Diğer ağlar, doğrulayıcılarını elde tutmak için iki veya üç kat daha yüksek enflasyon oranlarına ihtiyaç duyarken, Solana çok daha az parasal teşvike ihtiyaç duyar.

altcoin SOL

SOL fiyatı değerinin altında mı?

Temel güce dayanarak Burniske, Solana’nın en az değer verilen ekosistem olduğuna inanıyor. Placeholder VC kurucu ortağı, her ayı piyasasında şirketinin bir veya iki varlık seçtiğini ve bu ekosistem etrafında bir “uçak gemisi stratejisi” oluşturduğunu söyledi. Son ayı piyasasındaki tercihlerinin ise ETH ve Bitcoin olduğunu açıkladı.

Uçak gemisinden kastım şudur: Ethereum’u alırsanız, bu ekosistemi gerçekten tanımak için bir grup temel ETH varlığı ve ardından etrafındaki girişim fonu satın alırız. Ve sonra en iyi takımları seçebilirsiniz.

Ayrıca Burniske, Cosmos ve Solana’nın şu anda seçtikleri iki altcoin olduğunu da belirtti.

SOL, bu yazının yazıldığı sırada 23,76 dolar civarında işlem görüyor.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin