featured

ADA, piyasadaki olumsuz havadan etkilenmiyor! Bir ralli daha gelebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan ADA, bir geri dönüşü önlemek için sağlam bir temel oluşturdu.

ADA

ADA, kripto piyasasındaki toparlanma hareketleri ile birlikte başarılı bir performans gösterdi. Daha sonra, gerçekleşebilecek bir düşüş ihtimaline karşı önemli bir destek oluşturdu. Zincir üstü veriler, fiyatın yukarı doğru ilerlemeye devam edebilmesi için sağlam bir zemine sahip olduğunu gösteriyor.

Zincir içi verilerdeki düşüş görünümüne rağmen ADA, diğer kripto para birimlerine kıyasla çok daha sağlam bir dirence sahip. Altcoin, piyasadaki çok sayıda varlığın tersine dönmesine rağmen yükseliş trendinde başarılı bir şekilde hareket ediyor.

Verilerin gösterdiği gibi, 90,000’den fazla cüzdan, 0,365 dolar ile 0,376 dolar arasındaki bir alanda 4 milyar token satın aldı. Bu yüzden bu bölge, sağlam bir destek görevi görebilir.

Yükseliş devam edebilir

Altcoin’in fiyatında görülen yükseliş trendi ile birleşen zengin destek noktası, ADA fiyatının ralliye devam edebilmek için bir potansiyele sahip olduğunu gösteriyor. Yatırımcılar, bu güçlü performansı ve önemli destek noktalarını not etmelidir. Çünkü bu, ADA fiyatının bir patlamaya daha hazır olduğunu göstertebilir.

Bununla birlikte, kripto para piyasasının oynaklığını ve risk potansiyelini akılda tutmak önemlidir. Bu sağlam destek noktası ve yükseliş eğilimi, yatırım kararları alınırken dikkat edilmesi gereken faktörlerdir.

Sonuç olarak, ADA fiyatının sağlam bir destek oluşturması ve istikrarlı yukarı hareketi onu yatırımcılar için cazip bir hâle getirmektedir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin