featured

Popüler analist, ADA için fiyat tahminini paylaştı: “Büyük bir hareket gelebilir!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler kripto analisti, Cardano’nun (ADA) sıradaki fiyat hareketi hakkında görüşlerini paylaştı. Ayrıca, Cardano DEX’lerde takas tamamlama süresiyle ilgili endişeleri de ele aldı.

ADA

Ünlü kripto analisti ve Crypto Capital Venture’ın kurucusu olan Dan Gambardello, yakın zamanda Cardano’nun gelecekteki fiyat hareketini değerlendirdiği ve Cardano tabanlı merkezi olmayan borsalardaki (DEX’ler) takasların tamamlanma süresiyle ilgili son endişeleri ele alan özel bir video yayınladı.

Cardano, bazı takasların tamamlanmasının 30 dakikaya kadar sürdüğüne dair raporlar nedeniyle yakın zamanda incelemeye alındı. Ancak Gambardello, Cardano tabanlı DEX’leri kullanırken kişisel olarak bu tür gecikmelerle karşılaşmadığını belirtti. Ayrıca, ekosistemin güvenilirliğini ve verimliliğini vurgulayarak mevcut şüphelere karşı savundu.

Fiyat şimdi bir yol ayrımında

Paylaştığı 12 dakikalık videoda Gambardello, ADA’nın mevcut durumuna ilişkin analizini derinlemesine inceledi. Bu analizinde, gözde altcoin’in bir süredir devam eden yatay hareketini değerlendirdi.

Gözlemlerine göre Cardano, şu anda ya önemli bir yükseliş ya da keskin bir düşüş yaşayabileceği kritik bir kavşakta.

Analist, fiyatın bir ayı piyasası senaryosundan kurtulması durumunda büyük bir yükseliş hareketine başlayacağını belirtti.

CoinMarketCap’ten alınan veriler, ADA’nın son 24 saatte %1,63’lük hafif bir artış yaşadığını ve bu yazının yazıldığı sırada 0,364 dolar civarında işlem gördüğünü gösteriyor. Yani, gözde altcoin’in kripto piyasasındaki kaostan büyük ölçüde etkilendiği söylenebilir.

Kripto topluluğu, ADA için bir yükseliş eğilimi beklerken Cardano geliştirme ekibi, benimsenmeyi desteklemek için ağın tekliflerini geliştirmeye devam ediyor. Böyle gelişmelerden bir tanesi Hydra’nın ilk ana ağ uyumlu sürümünün iki hafta önce piyasaya sürülmesidir.

Ayrıca Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, yakın zamanda Wyoming’de Hoskinson Sağlık ve Zindelik Kliniği’ni açtı. Aile tarafından işletilen bu klinik, ADA token’ları ile ödemeleri kabul etmektedir. Hoskinson, AI destekli tıbbın benimsenmesiyle kliniğini genişletmeyi planlıyor.

TheCryptoBasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin