featured

Shiba Inu yakım işlemlerinde tedirgin edici gelişme: Fiyatın iyileşme çabaları sonuç verecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu Army, Mart ayının başlarında Shibarium test ağının piyasaya sürülmesinden sonra oldukça önemli bir konu hâline gelen token yakma işlemlerine devam ediyor. Haftalık bazda yakım işlemleri ile dolaşımdan kaldırılan SHIB token’larının sayısı birkaç milyara ulaştı.

Shiba Inu

Son bir hafta içinde, milyarlarca SHIB token’ı harcanamayan cüzdanlarda kilitlendi. Bu arada, son birkaç gün içinde, Shiba Inu fiyatı toparlanmak için girişimlerde bulundu. Ancak, 24 Mayıs Çarşamba gününden bu yana yalnızca %1,40 oranında bir artış gerçekleştirebildi.

3 milyara yakın SHIB yakıldı

Shibburn, geçen hafta toplam 2,726,655,616 adet token’ın hareketsiz cüzdanlara gönderildiğini bildirdi. Yakın tarihli bir tweet, yakım işlemlerinin geçen haftaya göre %53 oranında azaldığını gösteriyor.

Son 24 saat içinde beş işlemde yalnızca 18,922,877 SHIB token’ı yakıldı. Bu işlemlerin en büyük ikisi 11,823,597 ve 4,591,793 adet SHIB token’ın yakıldığı işlemlerdir.

Shiba Inu yakım işlemleri düne göre ise %22,87 oranında bir düşüş yaşadı.

Shibarium yeni bir dönüm noktasında

Bu hafta, Layer-2 ağı Shibarium’un beta test sürümü yeni ve büyük bir dönüm noktasına ulaştı. Puppyscan’e göre kullanıcıların Puppynet’e bağladığı cüzdan sayısı 16 milyon seviyesini aşarak 16,030,842 oldu.

Ayrıca toplam işlem sayısı da 13 milyona yaklaştı ve şu anda 12,837,402.

Shibarium yaratıcıları, yalnızca bireysel yatırımcılardan değil, aynı zamanda birden çok işletme ve geliştiriciden oluşan SHIB ordusuna, Layer-2 ağında inanılmaz derecede düşük ücretler ve hızlı işlemler uygulama sözü verdi. Şimdi, giderek daha fazla cüzdan Shibarium beta sürümüne katılıyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin