Bitcoin (BTC)

Analist açıkladı: Bitcoin, mevcut seviyede tutunamazsa bu seviyelere düşebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin (BTC), 5 Ocak gecesi düşmeye başladı ve değerinin yaklaşık %10’unu kaybederek yeni ayın en düşük seviyesi olan 42.761 dolara ulaştı. En iyi kripto para birimi, yaklaşık bir aydır 50 bin doların altında konsolide oluyor ve eleştirmenler, piyasayı zirveye çıkardığımız geçmişteki her döngüde olduğu gibi fiyat sadece Ekim zirvesinin altında olabilir. Bununla birlikte, önde gelen kripto analisti Credible Crypto, aksine inanıyor ve BTC’nin şu anda pazarın zirvesinden çok uzakta olduğunu söyledi.

Credible Crypto, yeni analiz videosunda, Bitcoin’in şu anda takip ettiği piyasa döngüsü ile birlikte geçmişten gelen önemli olası faktörlerden bahsetti. Başlangıç olarak analist, şu anda her boğa döngüsünün en az beş kez gördüğü, boğa döngüsünün dördüncü fiyat dalgalanmasında olduğumuzu belirtti.

Bitcoin 20 bin dolara düşebilir

Analist, her boğa döngüsünden sonra, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan piyasanın %80-90’ın üzerinde büyük bir düzeltme gördüğünü belirtti. Bununla birlikte, her boğa döngüsünden sonra, fiyat düşüşü önceki döngünün ATH’sine asla dokunmaz. Bu teoriye göre, mevcut BTC zirvesinden bir düşüş, Bitcoin’i 2017 ATH’sinden daha düşük olan 20 bin doların altına düşürebilir. Ayrıca analist, her boğa döngüsünde, bir ATH kontrakte olduktan sonra fiyatın düştüğüne dikkat çekti.

Aralık ayında olası bir piyasa zirvesine ilişkin önceki teorileri ortadan kaldırdıktan sonra Credible Crypto, mevcut piyasa eğilimine ve BTC’nin, önceki dalganın en yüksek seviyesinin hemen üzerinde bir düşüş görmeden önce her dalganın yeni bir ATH oluşturduğu beşinci bir dalga için nasıl planlandığına odaklanmaya devam etti.

Bitcoin

Credible Crypto, dördüncü dalganın bir üçgen fiyat modeli oluşturacağını ve ondan bir kopuşun beşinci dalgaya yol açacağını söyledi.

Bitcoin

Bitcoin yazı yazılırken son 24 saatte %7 düşüşle 43.063 dolardan işlem görüyordu.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin