Bitcoin bu seviyeyi kırmak için artık hazır görünüyor
Bitcoin bu seviyeyi kırmak için artık hazır görünüyor

Anahtar desteğine tutunan Bitcoin için sıradaki hamle ne olacak? Analist görüşü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, son zamanlarda bazı karışık fiyat hareketleri gördü. Boğalar dün agresif bir şekilde yükseldi ve bugünkü satış baskısı dünün kazançlarının büyük bir bölümünü silmesine neden oldu.

Bitcoin için son kırılma çok kritik bir noktada gerçekleşti

Bu fiyat hareketi, yatırımcılara orta vadeli eğilim hakkında öngörü sağlamak için pek yeterli değildi zira BTC’nin en son reddi uzun süredir devam eden bir ticaret aralığının tepesinde gerçekleşti.

Bu aralığın güçlü olduğu göze alındığında, yakın vadede daha fazla düşüşün yakın olması mümkün görünüyor.

Bu haberin yazıldığı sırada Bitcoin, sabah saatlerinde de işlem gördüğü 36.600 dolarlık mevcut fiyatıyla %3’ün biraz altında yükselişle işlem görüyor.

36.000 doların üzerinde kalması önemli

Ayılar, fiyatı 36.000 dolara kadar düşürdü ancak makul bir alım tarafı desteği, bir toparlanma görmemize olanak tanıdı. Bu direncin orta vadede ne kadar güçlü olacağı veya yerel bir zirve olup olmayacağı belirsizliğini koruyor.

Bir analist, son tweetinde Bitcoin’in hala geniş bir ticaret aralığında işlem gördüğünü ve boğalar piyasa üzerinde daha fazla kontrol elde edene kadar patlamayabileceğini açıkladı.

Önümüzdeki birkaç gün, Bitcoin’in görünümüne ışık tutabilir. Aynı zamanda BTC’nin şu anda karşı karşıya olduğu satış baskısının yeni keşfedilen yükseliş trendini engellemek için yeterli olup olmayacağını da göreceğiz.

bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin