Amerika’da sular durulmuyor: SEC’in cephe alması büyük yankı uyandırdı!

Amerika’da sular durulmuyor: SEC’in cephe alması büyük yankı uyandırdı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Amerika Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, dün gece hem Coibase hem de Tron hakkında yeni bir karar verdi. Aniden yaşanılan gelişmeler birlikte yatırımcılar FED sonrası neye uğradıklarını şaşırdı.

Kripto topluluğu, borsasının bir Wells Bildirimi aldığını açıklamasının ardından Coinbase’i desteklemek için toplandı. Wells Bildirimi, SEC’in alıcıya karşı bir icra davası açmayı planladığına dair resmi bildirimi ifade eder.

Custodia Bank’ın kurucusu Caitlin Long, “her borsaya” Şubat ayı başlarında bir Wells Bildirimi gönderildiğini, ancak o sırada eylemler kamuya açıklanmadığını söyledi.

Paxos ve Kraken’e yönelik koordineli yaptırımlara atıfta bulunarak, ABD makamlarının “kesinlikle” kripto şirketlerini hedef aldığını belirtti.

SEC’e karşı Coinbase ve Ripple Labs birleşiyor mu?

Amerika’da SEC’e karşı uzun süredir devam eden yasal mücadelede Ripple Labs ve sanıklara liderlik eden Baş Hukuk Sorumlusu Stuart Alderoty, Coinbase’e destek göstermeyi ima etti.

Komisyon kripto borsasına Wells Notice gönderirken, Ripple avukatı, ilginç birdestekeleme mektubu iletti. Sonrasında ise Coinbase’in ABD SEC’i devralmasıyla ilgili Baş Hukuk Sorumlusu Paul Grewal’ın yayınladığı uyarıyı paylaşmaya devam etti.

Coinbase’in Baş Hukuk Sorumlusu, uzun bir ileti dizisinde, kripto varlıkları hakkında yıllarca makul kurallar aradıktan sonra komisyondan bir Wells Bildirimi aldıklarından bahsetti. Borsa, ABD SEC’in mahkemeleri düşünmesi ve yapıcı bir diyalog kurmayı düşünmemesi nedeniyle hayal kırıklığına uğradı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin