2021 yılı Ethereum için ayna etkisi oluşturabilecek mi?
2021 yılı Ethereum için ayna etkisi oluşturabilecek mi?

Altcoinlerin lideri Ethereum ATH’sini geçerek yeni rekor kırdı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasının ikinci önemli para birimi Ethereum, tüm zamanlar zirvesini geçti. Mayıs ayında ETH, 4.370 dolar ile ATH’sini yapmıştı. Mayıs ayından bu yana düşüş yaşayan Ether, 1.750 dolar ile dip seviyesini oluşturmuştu. Burayı boğaların savunmasıyla yeniden çıkış yakalayabildi. Şimdi ise 4.375 ile yeni zirvesini yakaladı.

20 Ekim Çarşamba günü Bitcoin, ATH yaparak rekor kırdı. ETF haberleri ve yaşanılan gelişmelerle birlikte BTC, 66 bin doların üzerine kadar çıktı. Market değerini ise 1,3 trilyon dolara kadar taşıdı. Yatırımcıların en çok merakla beklediği altcoin lideri Ethereum ise sonun çıkışını gerçekleştirdi. Altcoinlerin lideri olan Ether’in ATH yapması diğer varlıkları hareketlendirebilir.

ETH’nin gelişmesi ve fiyatlanmasında birçok etken olduğunu biliyoruz. Balinaların ciddi ETH toplaması ve borsalardaki ETH miktarının azalması fiyatını etkiledi. “London Hard Fork” güncellemesi Ethereum’un ağ üzerinde daha iyi çalışmasını sağladı. Bu da Ether fiyatına önemli katkı yaptı.

Yatırımcılar, Ethereum’un 4.400 doları geçmesini bekliyor

4.375 dolar ile yeni ATH’sini yapan Ethereum için yatırımcıların asıl beklentisi 4.400 dolar. Ether’in 4.400 doları kırması daha hızlı fiyatlanmasının önünü açabilir. Aynı zamanda altcoin rallisi için Ethereum’un ilerlemesi oldukça önemli.

Ether, ATH ile brilkte piyasa değerini ise 500 milyar dolara taşıdı. Son 24 saat içinde ise yüzde 90’dan fazla hacim artışı yaşadı. Paylaşılan verilere göre günlük hacim girişi 28 milyar doları geçti.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin