featured

Düşüş sinyalleri mi veriyor? Bu altcoin’in yükseliş için enerjiye ihtiyacı var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan Axie Infinity fiyatı, bugün yükseliş için enerji toplamaya çalışıyor. Bu yüzden AXS, 31 dolara yükselmeden önce 20 dolara kadar düşebilir.

altcoin AXS

Axie infinity fiyatı, salı günün işlem senasındaki kazanımlarının neredeyse tamamını kaybetmesinin ardından bugün oldukça ağır ilerliyor. AXS fiyatı, şimdi bir önceki günün altında yeni bir düşük seviyeye geriledi. Boğalar yeni bir ralli için destek arıyor. Potansiyel olarak 15 dolar civarında bir destek bulunduğunda, rallinin yeniden başlaması ve fiyatı iki katına çıkararak 30 dolara doğru bir yükseliş hareketi beklenebilir.

AXS, %50’den fazla yükselebilir

Axie Infinity fiyatı, salı kapanışında ‘uzun bacaklı bir Doji’ Japon mum kalıbı oluşturdu. Bilmeyen insanlar için bu, arz ve talep neredeyse dengede olduğu için trendde yaklaşan bir değişimi gösterir. Bu, enflasyonun daha da tırmanma olasılığı ve köşede bir resesyon riskinin neden olduğu piyasalarda bir miktar gerginlik dolaştığı için şu anda küresel belirsizlik havasıyla örtüşüyor.

AXS fiyatı, daha fazla boğanın piyasaya girişini sağlamak için önce bir geri çekilme yaşayabilir. Önce 25 dolar seviyesi, altcoin’in üstesinden gelmesi gereken ilk engel olacaktır. 25 doların kesin olarak kırılmasının ardından altcoin, bu hafta 26,11 dolar seviyesinin üzerinde kesin bir kapanış yapabilirse 30 dolar hedefine doğru harekete başlayacaktır.

Risk, duygudaki bir değişikliği gösteren aynı “Doji” ile birlikte geliyor. Ancak bu, değişimin yalnızca bir başlangıcıdır. Bu değişimin veya hissiyattaki değişikliğin ne kadar süreceği bu model tarafından gösterilmiyor. Düşüş trendi kısa bir aradan sonra yeniden başladığından, bugünkü düşüş bu hafta için gelecek birçok düşüş gününden sadece biri olabilir. Bu yüzden altcoin fiyatı ilk olarak 20 dolara kadar gerileyip bir enerji toplama çabasına girebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin