featured

Shiba Inu fiyatının geleceği Ryoshi’nin gizemli kayboluşundan sonra nasıl olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde köpek temalı meme coin olan Shiba Inu’nun fiyatının haziran ayında nasıl bir performans göstereceği yatırımcılar tarafından oldukça fazla merak ediliyor.

SHIB token’ı ilk olarak 2020 yılında bir diğer meme coin olan Dogecoin’e rakip olarak piyasaya sürüldü. Zamanla Shiba Inu, ShibaSwap, BONE ve LEASH token’ları ve bir metaverse’den oluşan devasa bir ekosisteme dönüştü.  Geçtiğimiz günlerde bu ekosistemin kurucusu Ryoshi, sosyal medyadan gizemli bir şekilde ortadan kaybolmuştu.

Kripto piyasasında, alandaki diğer projelere kıyasla daha az ciddi olarak yaratılmış çok sayıda kripto para birimi vardır.

SHIB token’ından önce kripto alanını çevreleyen ciddi tonu gerçekten bozmaya çalışan ilk kripto para birimi Dogecoin (DOGE) idi. Dogecoin ile ulaşılan başarı nedeniyle, yeni bir meme coin dalgasının geliştiğini gördük.

Shiba Inu (SHIB), başlangıçta bir meme coin olarak yaratıldı. Ancak zamanla çok daha büyük bir şeye dönüşmeyi başardı. Böylece, kripto alanındaki en büyük token’lardan biri haline geldi. İlk 100 listesinde, SHIB şu anda 16 numarada yer alıyor. Bu durum, sadece birkaç yıllık bir token için istisnai bir durum.

Ryoshi’nin kayboluşu

30 Mayıs 2022 tarihinde kurucu Ryoshi, gizemli bir şekilde sosyal medya platformlarından kayboldu.

Ancak Ryoshi, bu kayboluş sırasında da bazı izler bıraktı. Ryoshi’ye ait bir profil, Medium platformunda iki şifreli bir blog yazısı bıraktı.

“Her Shibarmy Ryoshi’dir. Birini değil, Shibarmy’nin görkemini temsil ediyor! SHIBA’yı alın ve frenlere doğru yolculuk edin.”

Meme coin kurucusu sık sık bir gün “ortadan kaybolacaklarını” söyledi.

Ekim 2021’de topluluk, SHIB token’ının nihayet piyasa değerine göre ilk 10 kripto para birimi arasında DOGE’yi geçmesini kutlamıştı. Bu durum, kripto para biriminin değeri açısından bir yıl boyunca %91,000,000 oranında bir artış yaşamasının yolunu açmıştı.

Her durumda projenin topluluk liderleri, Ryoshi olmadan bile projeye devam edecek.

Baş geliştirici Shytoshi Kusama, Medium’da SHIB ordusunun yürüyüşüne devam edeceğini yazdı. Ekip üyeleri, 26 Mayıs 2022’de Metaverse ekibine Sherri Cuono’nun eklenmesiyle yeteneklerini genişletti. Dolayısıyla SHIB, The Metaverse’in geliştirmelerine devam ettikleri söylenebilir.

Metaverse, esasen görsel olarak bir topluluk projesinin tarihi bir doruk noktasıdır.

Arazi satışının ilk iki aşaması boyunca, Shiba Inu, toplam 12,975 arazi mayınlı 3000’den fazla yeni ev sahibi kaydetti.

Bu, birçok yatırımcının haziran ayı fiyatı hakkında spekülasyon yapmasına yol açan, geleceği için gerçek planları olan, büyük bir piyasa değerine sahip aktif bir projedir.

Teknik Göstergeler

Bu yazının yazıldığı sırada SHIB token’ının son 24 saat boyunca işlem hacmi %35 azalırken, %1,24 oranında değer kaybetti.

1 Haziran 2022’de Shiba Inu (SHIB) 0,00001173 dolardan işlem görüyor.

SHIB grafik

Kripto para borsalarındaki ilk çıkışından bu yana, SHIB token’ının değeri, tüm zamanların en yüksek değerine ulaşana kadar ani dalgalanmalar ve hatta aşağı yönlü spiraller olmadan yalnızca arttı. Bununla birlikte, Shiba Inu da piyasa dalgalanmalarına karşı savunmasızdır ve oldukça değişkendir.

SHIB kripto para biriminin tüm zamanların en yüksek seviyesi, token’ın 0,00008616 dolar değerine ulaştığı 28 Ekim 2021’de gerçekleşti. Ayrıca, 7 günün en yüksek değeri de 0,00001227 dolardır.

2021’in başlangıcından bu yana, gözde meme coin’in değeri kademeli olarak arttı.

0,00001173 dolar seviyesinden işlem gören SHIB, 0,00002 dolarda bulunan engeli başarı bir şekilde aşarsa durumunda Haziran 2022’nin sonuna kadar 0,000025 dolar değerine ulaşabilir.

Bununla birlikte, muhtemelen 0,000015 dolar seviyesinde önemli bir direnç noktası ile karşılaşılacaktır. SHIB token’ının ilk büyük direnç noktasına doğru hareket etmeye devam edebilmesi için 0,000010 doların altına düşmemesi gerekiyor.

Şu anda işlem gördüğü 0,00001173 dolar seviyesi ile Shiba Inu, özellikle Ryoshi’nin ortadan kaybolmasının projenin genel gelişimi üzerinde hiçbir etkiye yol açmadığı gerçeği göz önüne alındığında, değerinde yeniden yükselme potansiyeline sahiptir.

fxempire


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin