featured

Büyük çöküşün ardından nihayet toparlanma hareketleri başladı! Bu altcoin’in yolu açık görünüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piysasında yaşanan çöküşün ardından küçük çaplı düzeltmeler yapılmaya başlandı. Adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan Ripple için bugün yapılan fiyat analizi yükseliş gösteriyor. XRP dün 0,56 doların üzerine kadar bir yükseliş gerçekleştirdikten sonra fiyat hareketleri yeniden tersine döndü. Çünkü gece boyunca güçlü satın alma baskısı görüldü.

Ripple, dün daha fazla aşağı yönü reddettikten sonra bugün daha fazla yükselişin gelmesi beklendiği için yükselişte. Bu nedenle XRP, bugün daha da yükselmeye devam etmeli ve önceki kaybın daha da fazlası kazanmalı.

Kripto para piyasası son 24 saat içinde yeşile döndü. Pazar lideri Bitcoin yüzde 0,38 oranında yükselirken en gözde altcoin olan Ethereum ise yüzde 0,71 oranında değer kazandı. Bu yazının odaklandığı altcoin olan Ripple (XRP) da yüzde 2’nin üzerinde bir kazançla piyasa liderlerini takip ediyor.

Son 24 saatte Ripple fiyat hareketi: Altcoin hafif yükselişte

XRP son 24 saat içinde 0,5594 dolar ile 0,6176 dolar aralığında işlem gördü. Bu da piyasada güçlü bir volatlite olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 0,72 artarak 3,225 milyar dolara yükseldi. Toplam piyasa değeri de 29.45 milyar dolar civarında işlem görüyor. XRP, kripto para piyasasında genel sıralamada ise 8. sırada yer alıyor.

XRP 4 saatlik grafik analizi: XRP 0,60 doların üzerine çıktı

4 saatlik grafikte, boğalar dün geç saatlerde kontrolü yeniden ele geçirdiği için Ripple fiyatının hızla arttığını görebiliriz.

altcoin XRP grafik

XRP fiyatı bu hafta istikrarlı düşüş hareketlerinin büyük bir satış hareketine dönüştüğünü gördü. 0,81 dolardan yaşanan birkaç günlük bir geri çekilmenin ardından XRP, 0,72 dolardaki desteğe ulaştı. Ardından da hafif bir tepki yükselişi yaşadı.

Bununla birlikte, ayılar, 20 Ocak tarihinde 0,76 dolardan ivmeyi hızla devraldı. Sonraki günlerde, XRP 0,56 dolara doğru 25’in üzerinde bir kayıp yaşadı.

O zamandan beri Ripple fiyat hareketi, daha yüksek bir tepki gördü. Gece boyunca, boğalar hiçbir yavaşlama belirtisi göstermeden altcoin XRP’yi 0,60 doların üzerine çıkardı. Bu nedenle, XRP bugün hafif yükseliş hareketleri gösteriyor.

Ripple fiyat analizinde sonuç olarak

Ripple fiyat analizi, dün geç saatlerde tersine döndü. Bu sabah 0,60 doların üzerine kadar çıktığı için bugün yükseliş gösteriyor. Bu nedenle, XRP’nin önümüzdeki 24 saat içinde daha da yükselmesi bekleniliyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin