featured

Boğalar geri döndü: Gözde altcoin’in rallisi daha yeni yeni başlıyor olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan MATIC, 1,10 dolarda bulunan destek noktasından yeni bir ralli başlattı. Boğalar fiyat hareketini kontrol ediyor. Bu yüzden MATIC, 1,40 dolar seviyesine doğru yükselmeye devam edebilir.

Altcoin’in fiyatı şu anda 1,10 doların üzerinde işlem görüyor. MATIC için 4 saatlik grafikte 1,25 dolar civarında destekle oluşan önemli bir yükseliş eğilimi çizgisi var. Bu da fiyatın 1,35 dolar ile 1,42 dolarda bulunan direnç noktalarına doğru yükselişe devam edebileceği anlamına gelmektedir.

Son birkaç gün içinde, MATIC fiyatı 1,00 dolar bölgesinin üzerinde güçlü bir taban oluşturdu.  Ksıa bir süre sabit kalan altcoin’in fiyatı 1,10 dolardaki direncin üzerine çıkmasının ardından yeni bir yükseliş hareketi başlattı.

Yukarı yönlü hareket oldukça güçlü bir şekilde gerçekleşti ve kısa bir süre içinde 1,25 dolar seviyesini bile kırdı. Böylece 1,295 dolarlık yeni bir yıllık yüksek seviyeye yükseldi. Gözde altcoin, yalnızca bir günde %5’in üzerinde ve birkaç gün içinde %15’in üzerinde artış göstererek piyasa liderleri olan Bitcoin ve Ethereum’u geride bıraktı.

Yukarı yönde, sıradaki direnç noktası 1,30 dolar seviyesinin yakınında bulunuyor.

altcoin MATIC grafik

1,35 dolarlık direnç noktasının üzerinde yukarı yönlü bir kırılma olursa, fiyat başka bir güçlü yükseliş başlatabilir. Belirtilen durumda, fiyat istikrarlı bir şekilde 1,42 dolar veya hatta 1,50 dolar seviyesine yükselebilir.

Düşüş gelebilir mi?

MATIC fiyatı 1,30 dolar ve 1,35 dolar seviyelerinde bulunan direnç noktalarının üzerine çıkamazsa, aşağı yönlü bir düzeltme başlayabilir. Aşağı yönde ani bir destek 1,265 dolar seviyesinin yakınında.

Destek noktasının altında bir kırılma yeni bir düşüşü tetikleyebilir.

MATIC için bazı teknik göstergeler

4 saatlik MACD yükseliş bölgesinde ivme kazanıyor. 4 saatlik RSI ise şu anda 50 işaretinin üzerinde işlem görüyor.

Gözde altcoin için takip edilmesi gereken destek noktaları 1,25 dolar ve 1,215 dolar seviyelerinde iken, direnç noktaları ise 1,30 dolar, 1,35 dolar ve 1,42 dolar seviyelerinde bulunmaktadır.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin