featured

Balinalar fiyat düşüşüne rağmen XRP biriktirmeye devam ediyor! İşte sebebi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan XRP, geçtiğimiz ay %21 oranında değer kaybetti. XRP, bu fiyat düşüşüne rağmen hâlâ en iyi 100 balinanın favori kripto para birimlerinden biri olmaya devam ediyor.

XRP

Gözde altcoin, bu yazının yazıldığı sırada 0,3993 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saatte %2,67 oranında düşüş yaşadı.

Artık toplam kripto piyasası değeri bir kez daha 1 trilyon doların üzerine çıktığına göre, SEC ile Ripple arasındaki anlaşmazlığın olası sonucu gibi diğer konular merak ediliyor.

XRP’nin son bir ayda %21 oranında düşüş yaşamasına rağmen, ADA ve MATIC gibi diğer gözde altcoin’ler aynı dönemde sırasıyla %50 ve %53 oranlarında değer kazandı.

Buna ek olarak, XRP aynı zamanda son 90 günde en büyük 10 kripto para birimi arasında en çok kaybeden oldu çünkü token oldu.

Öte yandan, Ripple’ın 2022 4. çeyrek piyasa raporu  İsteğe Bağlı Likidite (ODL) teklifine olan talebin hâlâ çok güçlü olduğunu gösterdiği için farklı bir hikaye anlatıyor. Şirket, yalnızca bu çeyrekte 226,31 milyon dolarlık satış gerçekleştirdi.

Balina izleme platformu WhaleStats da yakın zamanda ilk 100 BSC balinası arasında XRP’nin en çok işlem gören kripto paralardan biri olduğunu öne süren verileri paylaştı. Bu ilk 100 balina şu anda yaklaşık 29,23 milyon dolar değerinde XRP tutuyor. Altcoin ayrıca dün en büyük BSC balinaları tarafından satın alınan ilk 10 token arasında yer aldı.

CoinEdition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin