featured

Yeni güncelleme yolda! Gözde altcoin’in fiyatı bu güncelleme ile büyük patlama yaşayabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında son zamanlarda adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan ApeCoin’in ekibi, AIP-21 ve AIP-22 ile uyumlu bir staking güncellemesi üzerinde çalışıyor.

Güncelleme, ApeCoin sahiplerinin varlıkları üzerinden faiz veya ödül kazanmaları için yeni bir fırsattır. Otherside oyunu ilk başarılı yükleme testini 6 Temmuz’da gerçekleştirdi ve ikincisi 9 Temmuz’da canlı yayına geçti.

altcoin APE

ApeCoin DAO forumu ve topluluk üyeleri, ApeCoin ve Bored Ape Yacht Club (BAYC) NFT ekosistemi için bir staking sistemi sunmaya yönelik AIP-21 önerisi hakkında birkaç görüşme yaptı. Bunlar, yakında bir ApeCoin (APE) fiyat hareketi için zemin hazırlayabilir.

Deneyimsizleri hızlandırmak için stake eden katılımcılar, varlıklarını stake edecek ve AIP-21’e göre önceden belirlenmiş bir havuzdan APE altcoin’i almak için BAYC NFT’lerini kullanacaklardır.

Öte yandan AIP-22 önerisi, stake havuzları için toplam ApeCoin tahsisini sundu. Toplam ApeCoin arzının %17,5’inin üç yıllık bir süre içinde dağıtılacağı belirtildi. ApeCoin ekibi, yakın tarihli bir tweet’te APE sahiplerine AIP-21/22 ile uyumlu bir güncelleme yaptı.

Olumlu haberler

BAYC NFT’leri geçen hafta popülerlik kazandı. BAYC #2089, 8 Temmuz’da 670 ETH (yaklaşık 826,000 dolar) karşılığında satın alındı. Ertesi gün ise BAYC #6388, 1 milyon dolara karşılık gelen 869 ETH altcoin’i satın aldı.

Mayıs 2022’den bu yana NFT ticaret hacmindeki düşüşe rağmen, OpenSea’de Bored Ape Yacht Club NFT’leri yüksek hasılat elde ediyor. İlginç bir şekilde, ApeFest ’22’de, Snoop Dogg ve Eminem koleksiyondan karakterler olarak yer alan müzik videolarını yayınladıklarında, BAYC sahipleri NFT’lerder yararlandılar.

Teller, Bored Ape Yacht Club koleksiyonu da dahil olmak üzere 10 mavi çipli NFT projesi için şimdi satın al, sonra öde hizmeti sundu. Kullanıcılar, DeFi kredi platformu aracılığıyla peşinat yapabilir ve bakiyeyi daha sonra ödeyebilir.

Bu arada, Otherside’ın ilk testi 6 Temmuz’da yayınlandı ve 2,200’den fazla kişi oyunu test ederek geri bildirimlerini Twitter’da paylaştı. Teste katılanlar, oyunun nispeten yüksek bir katılım oranıyla stres testinden geçmesini ve gecikme veya sorun yaratmamasını dikkate değer bir başarı olarak görüyorlar.

Altcoin için yapılacak olacak güncelleme (APE sahipleri tarafından bekleniyor) ve Otherside’ın başarılı testleri, NFT token’ı için yükseliş tetikleyicisi olarak hareket edebilir. Yani, bu güncelleme sonucunda altcoin’in fiyatı yükseltebilir. ApeCoin fiyatı, yükseliş trendinde 5,21 dolarlık ilk hedefine ulaşabilir. Böylece altcoin, son kayıpları silebilir ve 5,6 doların üzerindeki bir sonraki kilit seviyeye geçebilir. Buradan sonraki hedefler ile sırasıyla 6,4 dolar, 7,2 dolar, 7,4 dolar ve 8 dolar seviyelerinde olacaktır.

CoinQuora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin