featured

ADA balinaları sağlam bir şekilde geri döndü! Fiyata etkisini ne zaman göreceğiz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun yerel token’ı olan ADA son 12 ayda grafiklerde oldukça düşüş yaşadı. Bununla birlikte, balinalar onu daha düşük fiyatlarda çekici bulduğu için kaderi değişmek üzere olabilir.

Cardano’nun Santiment’teki tedarik dağıtım ölçümleri, ayı piyasasında en iyi adreslerin neler yaptığına net bir bakış sağlıyor. Buna göre 10,000 ila 100,000 adet ADA token’ı tutan adresler son 30 gün içinde sürekli biriktiriyor. Bakiyeleri 11 Haziran’da aylık en düşük değer olan %48,92’den 9 Temmuz’a kadar %49,75’e yükseldi.

Bu arada, 16 Haziran’da cüzdanlarında 10 milyondan fazla ADA tutan  tutan adresler eklendi. Aynısı için rakamlar 21 Haziran’a kadar %48,74’ten %50,1’e yükseldi. Ancak bu yazının yazıldığı sırada bu değer %49,75’e düşmüştü.

ADA grafik

100,000 ila 10 milyon adet token tutan adresler, ay boyunca bakiyelerini önemli ölçüde azalttı. Bununla birlikte, 100,000 ile 1 milyon arasında tutanlar, son iki gün içinde bir miktar birikim lehine satışlarını durdurdu. Kalan satış baskısının çoğu, 1 milyon ila 10 milyon ADA tutan adreslerden geliyor.

5 Temmuz’da arzlarını %17,04’ten düşürdükten sonra, şu anda toplam ADA arzının yaklaşık %16,75’ini elinde tutuyorlar.

Toplamda, son 30 günde biriken balinalar, bakiyelerini kabaca 79,1 milyon ADA artırdı. Daha büyük adresler (10 milyondan fazla ADA’ya sahip), Temmuz ayının ilk haftasında varlıklarını önemli ölçüde artırdı.

ADA boğaları başka bir koşuya mı hazırlanıyor?

Balinaların birikmesi, yükseliş baskısının oluşabileceğinin bir işareti. Bu, Temmuz ayının başından bu yana balina işlem sayısındaki artışla daha da desteklenebilir. Aynı şey, Temmuz ayının ilk haftasında ADA’nın fiyatındaki hafif bir artışa bağlandı. Bu da yükseliş baskısının teyididir.

Bu yükseliş görünümü, 0,45 dolar seviyesine yakın çoklu destek noktalarını yeniden test edebilir.  Fiyat, güçlü bir satın alma duvarını teyit ederek Mayıs ayından bu yana aynı seviyeden geri dönüyor.

Sonuç olarak

ADA token’ın yükseliş aktivitesi ve satın alma duvarı, grafiklerde önemli bir yükseliş için olgunlaştığını gösteriyor. Ancak bu, piyasanın olumlu havayı sürdürüp sürdürmeyeceğine bağlı olacaktır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin