featured

Bu altcoin’i tutanlar harekete geçmeli! Daha düşük seviyeleri hedefliyor olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yatırımcıların yakından takip ettiği altcoin’lerden bir tanesi olan Sandbox fiyatı, pazartesi gününden beri %14 oranında düştü. Alıcılar, iki ayın en düşük seviyelerine yakın bir yerde SAND satın alıyor. Aşağı yönlü baskı oldukça güçlü. Aşağı yön, hâlâ en olası ihtimal olmaya devam ediyor.

Sandbox fiyatı, perşembe günü hafif bir sıçrama yaptı. Altcoin, yaşadığı üç günlük kayıptan sonra günlük süreçte yükselişe geçmeye çalıştı. Bununla birlikte, satıcıların kontrol altında olması ve boğaların SAND’ı tekrar boğa piyasasına dönüştürmesi için bazı önemli kazanımlar elde etmesi gereklidir.

Sandbox fiyatı biraz toparlandı ancak daha derin bir düşüş için risk altında

Altcoin Sandbox fiyatı, Ichimoku Kinko Hyo sisteminde açık bir düşüş trendinde. Ayrıca, Ichimoku sisteminde günlük bir destek mevcut değildir. Bu da aşağı doğru hareket etmeye devam etmesi için geniş bir açık aralığın sinyalini verir.

altcoin SAND grafik

Bununla birlikte aşağı yönlü riskler, boğa bayrağının dibinin ve %38,2 Fibonacci düzeltmesinin bulunduğu 3,80 dolar civarında bir destek bölgesi ile sınırlıdır.

Mevcut dönüş sinyali, Nokta ve Şekil grafiği ile Kutup Modeline dayalı uzun vadeli bir ticaret fırsatı sunar. Kutup Modeli girişleri, çoklu üst/alt seviyelerinde en az beş kutu oluşumu gerektirir. Ancak on beşten fazla kutu gerektirmez. Bir Kutup Modelindeki giriş, modelin %50 oranında geri çekilmesindedir. Sandbox fiyatı için %50 düzeltme seviyesi 4,60 dolardır.

Altcoin’de yatırımcılar için uzun vadeli ticaret, 4,60 dolarda bir satın alma durdurma emri, 4,20 dolarda zararı durdurma (stop-loss) ve 6,20 dolarda bir kâr (take-profit) hamleleri ile gerçekleşebilir. İşlem, girişten itibaren %36 oranında bir kâr hedefler. Zararı durdurma hamlesi, girişten sonra elde edilen herhangi bir kârın korunmasına yardımcı olacaktır.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin