featured

Boğalar bu altcoin’de kontrolü tekrar ele geçirmeye çalışıyorlar! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasada yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan Axie Infinity fiyatı aşağı doğru kaymaya devam ediyor. Altcoin için erken destek işaretleri ve geri çekilme artık daha belirgin. Boğalar, daha fazla satışı engelleyerek daha yüksek bir düşük bir seviye yaratabilir.

Axie Infinity fiyatı pazartesi gününden bu yana %10 oranında fazla düşüş yaşadı. Bu da tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık %57 oranında daha düşük bir seviye. Bu düşüş devam modeli, alıcılar devreye girmeden önce aşağı yöndeki başka bir ayağı işaret ediyor.

Axie Infinity fiyatı, 60 dolarlık alana düşme riskiyle karşı karşıya

Axie Infinity fiyat hareketi boğalar için bir hayal kırıklığı oldu. 10 Ocak ile 17 Ocak tarihleri arasında %23 oranında değer kazandıktan sonra AXS, 17 Ocak’ın en yüksek seviyesinden beri %16 düştü. Ayrıca satış baskısı hâlâ devam edebilir gibi görünüyor.

Salı günkü günlük mum çubuğunun kapanışına iki düşüş olayı denk geldi. İlk olarak, Axie Infinity fiyatı ayı bayrağının altında kapandı. İkincisi ise Tenkan-Sen’in altında kapandı. Özellikle Tenkan-Sen’in altındaki geri dönüş, aşağı yönlü baskının devam edeceğine dair en belirgin uyarıdır.

altcoin AXS grafik

Öngörülen destek bölgesi, 60 dolardan %100 Fibonacci genişlemesidir. 60 dolar seviyesi aynı zamanda, hacim profilindeki son destek şeridinin bulunduğu yerdir. Tutulması gereken bir seviyeden  40 dolarlık bölgeye çok daha derin bir hamle yaşanması oldukça muhtemel. Hacim profili, 60 dolar ile 45 dolar arasında son derece ince ve kritik. Eğer 60 dolar seviyesi başarısız olursa daha düşük ve kolay bir hareket olduğunu gösterir.

Bununla birlikte, altcoin için boğalar tamamen umutsuz değil. Yapısal olarak altcoin Axie Infinity fiyatı, tam olarak mevcut 2022 Hacim Kontrol Noktasının olduğu yerde daha yüksek bir dip oluşturdu. Bu nedenle, alıcılar AXS’i şu anda 77 dolarda Tenkan-Sen’in üzerinde bir kapanışa geri döndürebilirse, mevcut düzeltme hareketini sona erdirmek için yeterli momentum geri dönebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin