featured

Piyasa çöküşten sağ çıkmaya çalışırken bu altcoin’de toparlanma hareketleri mevcut!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası yaşadığı çöküşün ardından toparlanma hareketleri yapmaya başladı. Bugün yapılan AVAX fiyat analizi, 70,00 doların altında yatay bir harekette olduğunu gösteriyor. Altcoin için en yakın destek noktası 60 dolar seviyesinde iken, direnç noktası ise 65 dolar seviyesinde bulunuyor.

Avalanche fiyat analizi, piyasada hâkim olan güçlü düşüş aktivitesine rağmen, boğaların mücadele edebildiğini gösteriyor. Altcoin, 55 dolardaki en düşük seviyesinden 64 doların üzerindeki mevcut seviyeye toparlandı. Bununla birlikte güçlü düşüş baskısı, yukarı doğru hareketi zorlaştıran fiyat hareketine ağırlık vermeye devam ediyor.

Büyük kripto para birimlerinin çoğu olumlu fiyat hareketleri gerçekleştirdiğinden, daha geniş kripto para piyasasında son 24 saat içinde bir yükseliş hissiyatı hakimdi. En iyi performans gösteren altcoin’ler yüzde 14,14 oranında artış ile ATOM ve yüzde 13,45 oranında artış ile VET.

Altcoin AVAX 64,00 dolar seviyesini kurtarmayı başardı

MACD şu anda histogramın yeşil rengiyle ifade edildiği gibi yükseliş gösteriyor. Ayrıca fiyat, 65,00 doların üzerine çıktığında gösterge, histogramın koyu gölgesinde görüldüğü gibi artan bir yükseliş momentumu gösterecektir. Bu yazının yazıldığı sırada, gösterge kısa vadeli grafiklerde fiyat hareketi için yukarı doğru hareketi öneriyor.

EMA’lar şu anda düşük işlem görüyor. Çünkü Avalanche fiyatı, altcoin 80,00 dolardan son zamanlardaki en düşük seviyesi olan 55,14 dolara düştüğü için son birkaç gün içinde güçlü düşüş aktivitesi gözlemliyor. Her iki EMA da yükseliş hareketlerine tepki vererek yukarı doğru hareket ediyor. 12-EMA son fiyat hareketlerine tepki verdi ve 26-EMA’dan uzaklaşarak daha dik bir eğimle hareket ediyor.

RSI tarafsız bölgede düşük seviyelerde işlem görüyordu. Ancak şimdi 50,00 endeks biriminde ortalama konuma yakın seyrediyor. Gösterge 47,70 endeks biriminde hareket ediyor. Ayrıca hafif bir eğimle yukarı doğru gidiyor. Bu da boğalar direnmeye çalışırken, güçlü düşüş baskısının hâlâ fiyat hareketini etkilediğini gösteriyor.

Bollinger Bantları şu anda dar ve fiyat hareketi 65,00 dolar civarında konsolide olurken daha fazla yakınsama gösteriyor. Bu yazının yazıldığı sırada, göstergenin ortalama çizgisi boğalara 60,90 dolar seviyesinde destek sağlarken, üst limit ise 66,03 dolar seviyesinde direnç gösteriyor.

AVAX için teknik göstergeler

Genel olarak, 4 saatlik AVAX grafiğinde 26 ana teknik göstergeden 10’unun zaman dilimi boyunca ayıları desteklediği görülüyor. Yani bir satış sinyali veriyor. Öte yandan, göstergelerin sadece yedisi boğaların yanında yer alıyor. Bu da aynı zaman diliminde iyi bir yükseliş baskısı olduğunu gösteriyor. Kalan dokuz gösterge ise piyasanın her iki tarafı için de destek göstermiyor.

altcoin AVAX grafik

24 saatlik AVAX grafiği de aynı hissi paylaşıyor. Orta vadeli grafiklerde altcoin için yukarı yönlü bir fiyat hareketi öneren göstergelerden sadece 2 tane mevcut. 15 gösterge ise satış sinyali veriyor. Aynı zamanda, 9 gösterge ise nötr. Günlük analiz, orta vadeli grafiklerde Avalanche fiyatı üzerindeki güçlü düşüş eğilimini gösteriyor.

Gelecekte AVAX hareketi nasıl olacak?

Altcoin AVAX 85,00 dolar seviyesinden bir düşüş yaşadıktan sonra 55 dolarda fiyatın toparlanmasını sağlayan güçlü bir destek noktası buldu. Fiyat hareketi 64 dolar işaretinin üzerinde toparlandı. Ancak hâlâ 65 dolar seviyesinin altında güçlü bir düşüş direnciyle karşı karşıya.

Şu anda yatırımcılar, daha geniş pazar kripto çöküşünden kurtulurken Avalanche fiyat analizinin 70 dolar seviyesinin altında kalacağını beklemelidir. Orta vadeli teknik analizler de ayıları destekliyor. Ancak kısa vadeli teknikler, daha fazla aşağı yönlü hareketin olası olmadığını gösteriyor. Bu nedenle, yatırımcılar altcoin için 60 dolar ile 70 dolar arasında yatay bir hareket beklemelidir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin