featured

Piyasada toparlanma hareketleri başladı! Bu altcoin daha fazla aşağı yönlü hareketi reddediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yaşanan çöküşün ardından yatırımcıların yakından takip ettiği altcoin’lerden bir tanesi olan Binance Coin, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. BNB, bir gecede 360 ​​doların üzerine çıktı. Altcoin için belirlenen bir sonraki direnç noktası 385 dolar seviyesinde bulunuyor.

Önceki desteğin ikinci yeniden testinden sonra daha fazla yükseliş gelmesi beklendiğinden Binance Coin fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. Muhtemelen BNB şimdi toparlanmaya ve bir sonraki yüksek seviye olan 385 doları test etmeye hazır.

Kripto piyasası son 24 saat içinde yeşile döndü. Piyasa lideri olan Bitcoin yüzde 5,08 oranında yükselirken en gözde altcoin olan Ethereum ise yüzde 3,3 oranında değer kazandı. Piyasanın geri kalanı da benzer sonuçlarla işlem görüyor.

Son 24 saatte Binance Coin fiyat hareketi: Altcoin 340 dolardan çift dip oluşturuyor

BNB son 24 saat içinde 337,85 dolar ile 375,39 dolar aralığında işlem gördü. Bu da piyasada güçlü bir volatilite olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 29,53 artarak 3,13 milyar dolara ulaştı. Toplam piyasa değeri ise 61,13 milyar dolar civarında işlem görüyor. Altcoin, kripto para piyasasında genel sıralamada da 4. sırada yer alıyor.

BNB 4 saatlik grafik analizi: BNB daha yüksekleri mi hedefliyor?

4 saatlik grafikte, yükseliş momentumunun bir gecede geri döndüğü görülüyor. Bu momentumun Binance Coin fiyatını son 24 saatte çok daha yüksek bir seviyeye çıkardığını görebiliriz.

altcoin BNB grafik

Altcoin, son birkaç gün içinde güçlü bir düşüşün sona erdiğini gördü. 340 dolar seviyesine düştükten sonra BNB yeni bir destek alanı buldu. Yani 22 Ocak tarihinde 385 dolara tepki verdi.

Bunu dün erken saatlerde başka bir olumsuzluk testi izledi. 340 dolardaki bir önceki düşük seviye, daha fazla düşüşü engelledi. Etkili bir şekilde çift dipli bir geri dönüş modeli oluşturdu.

O zamandan beri Binance Coin fiyat hareketi yeniden toplanmaya başladı. Boğalar geçen hafta görülen kayıptan daha fazlasını geri kazanmaya hazır olduklarından, önümüzdeki 24 saat içinde 385 dolar seviyesinin kırıldığını görebiliriz.

Binance Coin fiyat analizinde sonuç olarak

Binance Coin fiyat analizi, dün bir önceki düşük seviye olan 340 dolardan aşağı yönlü reddedildi. Ardından, günün ilerleyen saatlerinde de yükselişe neden olduğunu gördüğümüz için bugün yükseliş gösteriyor. Bu nedenle, altcoin’in tekrar yükselmesi ve yakında 385 dolar seviyesini aşması bekleniliyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin