Bu altcoin etkileyici bir yükseliş trendine girdi! Hangi seviyeler alım fırsatı yaratıyor?
Bu altcoin etkileyici bir yükseliş trendine girdi! Hangi seviyeler alım fırsatı yaratıyor?

Bu altcoin etkileyici bir yükseliş trendine girdi! Hangi seviyeler alım fırsatı yaratıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple (XRP) fiyatı, önceki günün satışlarından sonra yükseldi. Yazım sırasında altcoin, gün için %3,39 artışla 0,79 dolardan işlem görüyor. 24 saatlik işlem hacmi, kazancın %25’inden fazlasını kaydeden 3.007.145.354 dolar seviyesinde bulunuyor. Fiyat artışlarıyla birlikte artan hacim, yükseliş trendinin devam ettiğini gösteriyor.

XRP daha fazla yukarı yön arıyor

Günlük grafikte, Ripple’ın (XRP) fiyatı, 0,91 dolara yakın yükselişleri yaptıktan sonra sağlıklı bir geri çekilme gösterdi. Buna sağlıklı dememizin nedeni, yukarı yönlü bir tersine dönüş modeli olan fincan kulp formasyonu olmasıdır.

XRP fiyatı, 23 Aralık’ta yapılan 1,08 dolarlık en yüksek seviyelerinden %49 düştü. Ayrıca, fiyat Ocak ayının sonunda 0,55 dolar civarında tutunarak konsolide edildiğinden aşağı yönlü hareket durduruldu. Yatırımcılar, önceki düşüş trendine meydan okuyarak o zamandan bu yana neredeyse %65 oranında ralli yaptı.

Şu anda altcoin 0,75 dolar ve 0,91 dolar aralığında seyrediyor, XRP boğaları üst ticaret aralığını kırmak için konsolidasyonun alt aralığına yakın hız kazanıyor. Varsayımımızın temeli, aşağıdaki yeşil mumun oluşumu.

XRP’nin üç engeli aşması gerekiyor, ilki 0,87 dolar yatay direnç çizgisine, ardından 27 Aralık’ın en yüksek seviyeleri olan 0,96 dolara yerleştirildi. Nihai yukarı yönlü hedef 1 dolarda bulunabilir. Diğer taraftan, altcoin dip seviyelerini sürdüremezse, o zaman fiyat 0,70 dolara geri çekilebilir.

Teknik göstergeler:

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), 44 yakınındaki en son geri çekilmenin ardından yükseldi.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD), orta çizginin üzerinde nötr bölgede duruyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin