featured

Bu altcoin piyasadaki çöküşten sağ çıkmaya çalışıyor! Yükselişe devam edebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında düşüşler son hız devam ederken altcoin Terra için bugün yapılan fiyat analizi yine düşüş gösteriyor. LUNA, 65 dolara kadar gerileyecek gibi görünüyor. Altcoin için en yakın destek noktası 66 dolar seviyesine iken, direnç noktası ise 70 dolar seviyesinde bulunuyor.

Terra fiyatı piyasadaki güçlü düşüş hareketlerine rağmen, boğaların hâlâ mücadele edebildiğini gösteriyor. 56 dolardaki en düşük seviyelerinden 67 doların üzerindeki mevcut seviyeye kadar toparlanabildiği bu mücadelenin bir kanıtı. Bununla birlikte güçlü düşüş baskısı, yukarı doğru hareketi zorlaştırıyor.

Büyük kripto para birimlerinin çoğu son 24 saat içinde olumlu fiyat hareketleri gerçekleştirdiğinden genel olarak piyasada bir yükseliş vardı. En fazla yükselen altcoin ise yüzde 9,43 oranında artış ile HEX olurken yüzde 9,18 ise LUNA onu takip etti.

Altcoin LUNA 70,00 dolardan reddedildi

Teknik göstergeler karşısında, MACD şu anda yükseliş gösteriyor. Bununla birlikte 70,00 dolardaki son ret, satış devam ederken daha da aşağı yönlü hareketin mevcut olduğunu gösteriyor. Ayrıca histogramın daha koyu tonu, boğaların kısa vadeli grafiklerde mücadele ettiğini söylüyor. Gösterge genelinde karışık bir duygu olduğu için azalan bir düşüş momentumu olduğunu görülüyor.

EMA’lar şu anda düşük seviyelerden işlem görüyor. Çünkü Terra, 80,00 dolardan son zamanlardaki en düşük seviye olan 54,17 dolara geriledi. Yani son birkaç gündür güçlü düşüşler gerçekleştiriyor.

Her iki EMA da yükseliş hareketlerine tepki vererek yukarı doğru hareket ediyor. 12-EMA son fiyat hareketlerine tepki verdi ve azalan bir eğimle hareket ediyor. Öte yandan, 26-EMA sabit bir eğimle yukarı doğru hareket etmeye devam ediyor.

RSI şu anda tarafsız bölgede düşük işlem görüyor. Ancak 50,00 endeksinde ortalama konuma yakın bir yerde duruyor. Gösterge 43.51 endeksine doğru hareket ediyor. Yani hafif bir eğimle aşağı doğru gidiyor. Bu da boğalar direnmeye çalışırken, güçlü düşüş baskısının hâlâ fiyat hareketini etkilediğini gösteriyor.

Bollinger Bantları şu anda geniş durumdalar. Ancak fiyat hareketi göstergenin ortalama çizgisine geri döndüğü için yakınsama gösteriyor. Yakınlaşan bantlar, altcoin LUNA  için azalan bir ticaret volatilitesi dönemine işaret ediyor.

Bu yazının yazıldığı sırada, göstergenin alt limiti 53,48 dolar seviyesinde destek noktasını oluşturuyor. Ortalama çizgi ise 69,91 dolar seviyesinde ve bu da direnç noktasına işaret ediyor.

LUNA için teknik göstergeler

4 saatlik Terra fiyat grafiğinde, 26 ana teknik göstergeden 11’i ayıları destekliyor. Bu da bir satış sinyali veriyor. Öte yandan, göstergelerin sadece beşi boğaları destekliyor. Bu da aslında bir yükseliş baskısının olduğunu gösteriyor. Diğer 10 gösterge ise nötr bölgede bulunuyor.

altcoin LUNA

24 saatlik Terra fiyat grafiği de benzer şeyleri gösteriyor. Günlük grafik ise, altcoin Terra fiyatının üzerinde güçlü düşüş hakimiyetinin olduğunu gösteriyor.

Yakın zamanda LUNA’dan ne beklenmesi gerekiyor?

Terra, 84 dolar seviyesinden 56 dolara düştükten sonra güçlü bir destek noktası buldu. Bu da altcoin’in toparlanmasına yardımcı olabilecek bir şeydir. Fiyat şimdilerde 67 doların üzerinde kadar toparlanmayı başardı. Ancak yine de hâlâ 70 dolar seviyesinin altında güçlü bir düşüş direnciyle karşı karşıya.

Şu anda, yatırımcılar kripto para piyasasında ağır bir kışı atlatmaya çalışıyorlar. Muhtemelen Terra fiyatı da 70,00 dolar seviyesinin altında kalacaktır.  Orta vadeli teknik analizler ayıları destekliyor. Ancak kısa vadeli teknik göstergeler artık daha fazla aşağı yönlü hareketin olası olmadığını gösteriyor. Bu nedenle, yatırımcılar altcoin için 65 dolar ile 70 dolar arasında bir yatay hareket beklemelidir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin