featured

Yükseliş başladı, bu altcoin bugün zirveyi mi hedefliyor? Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan Ripple için bugün yapılan fiyat analizi düşüş gösteriyor. XRP, gece boyunca yükselmeye devam etti. Altcoin’in 0,69 dolarda bulunan direnç noktasından reddedilmesi yüksek bir ihtimal.

0,69 dolar seviyesinde güçlü bir yüksek seviye görüldüğünden dolayı bugün altcoin’in düşüş eğiliminde olduğu söylenebilir. Bu sabah daha fazla yükseliş hareketlerinin reddedilmesi, boğaların güçlerinin nihayet tükendiğini gösteriyor.

Kripto para piyasası, son 24 saat içinde güçlü yükseliş yaşadı. Piyasa lideri olan Bitcoin %8,97 oranında değer kazanırken en gözde altcoin olan Ethereum ise %5,48 oranında yükseliş kaydetti. Bunu, %8’in üzerinde bir artışla Ripple (XRP) takip ediyor.

Son 24 saatte Ripple fiyat hareketi: Ripple önceki en yüksek seviyesini kırdı, yeni direnç 0,69 dolarda

XRP, sın 24 saat içinde 0,6075 dolar ile 0,6837 dolar aralığında işlem gördü. Bu da piyasada güçlü bir volatilite olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 80,68 artarak 2 milyar dolara ulaştı. Toplam piyasa değeri ise 32,14 milyar dolar civarında işlem görüyor. Altcoin, genel piyasa sıralamasında ise 8. sırada yer alıyor.

XRP 4 saatlik grafik analizi: XRP düzelmeye başlayacak gibi mi görünüyor?

4 saatlik grafikte, bu sabah 0,69 dolar seviyesine ulaşılır ulaşılmaz yükseliş için keskin bir ret olduğunu görebiliriz.

altcoin XRP grafik

Ripple fiyatı geçtiğimiz haftalarda nispeten dar bir aralıkta işlem gördü. Şubat ayının başında, biraz daha yüksek bir seviye olarak 0,63 dolar belirlendi. Daha sonra XRP, tekrar geri çekildi ve daha yüksek bir dip noktası oluşturdu.

Bu nedenle çok daha güçlü bir yukarı yönlü hamle için hazırlık yapıldı. 3 Şubat’ın sonlarında boğalar, dün görülen büyük bir artışla piyasayı yeniden yükseltmeye başladı. Sonunda önceki en yüksek seviye olan 0,65 dolar başarıyla kırıldı.

Bir gecede, Ripple fiyatı altcoin için kritik bir seviye olan 0,69 dolara ulaştı. O zamandan beri, yükselişin nihayet zirveye ulaştığını gösteren daha fazla yükseliş için ret görülebilir. Muhtemelen bu fiyat hareketi, XRP’nin önümüzdeki 24 saat içindeki önemli kazanımların bir kısmını geri almasına yol açacaktır.

Ripple fiyat analizinde sonuç olarak

Ripple fiyat analizi, son 24 saat içinde kritik bir seviye olan 0,69 dolara ulaştığı güçlü bir ralli görüldüğü için bugün düşüş gösteriyor. Direnç noktasına ulaşıldıktan sonra XRP, aşağı yönü reddetmeye başladı. Bu da yaklaşmakta olan bir geri çekilmeye işaret ediyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin