featured

Bu altcoin, yalnızca 2 günde %220’lik bir artış kaydetti! Bu etkileyici hareketin arkasındaki sebepler nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan BAND, yalnızca iki gün içinde %220’nin üzerinde bir artış kaydetti. Bu etkileyici hareketin arkasındaki sebepler ne olabilir?

Band Protocol, Chainlink’e oldukça benzer şekilde, gerçek dünya verilerini alabilen ve zincir üzerinde tedarik edebilen bir zincirler arası veri oracle platformudur. Yazılı olarak 132 milyon dolarlık bir piyasa değeri var. Bu değeri ile CoinGecko verilerine göre 219. sırada yer alıyor.

BAND Mainnet yükseltme teklifi

Band Protocol, Çarşamba günü en son teknolojik gelişmeyi ima etti. Ardından, birkaç saat sonra, BandChain ana ağının V2.4’e yükseltilmesi önerisi duyuruldu. Yükseltmenin 21 Kasım saat 14:00 UTC’de olacağı tahmin ediliyor. Yükseltmenin amacı, owasm çalışma zamanını optimize ederek verimi on kat artırmaktır.

BAND altcoin

Bu, altcoin’in yükselişine katkıda bulunan birincil gelişmedir. Ancak topluluk, bunun sıçrama için bir neden olmadığına inanıyor. Bir blockchain aşığı, “vasat haberlerden fiyatı manipüle ettiklerini” tweet’ledi. Altcoin’in fiyatının etkileyici performansını tetikleyen ana nedenin ne olduğunu konusunda bir netlik yok.

Yatırımcılar mutlu

NASDAQ’da listelenen hisse senedi Bandwidth Inc. İle aynı hisse senedi sembolüne sahip olan BAND ile birlikte büyük bir sıçrama yaptı. Bulut iletişim şirketi kazanç beklentilerini boşa çıkardı. Analistler, Bandwidth’in hisse başına yalnızca 0,03 dolarlık bir değer kazanacağını tahmin ediyordu. Ancak bu artış 0,27 dolar olarak kaydedildi. Yani, beklenenden dokuz kat daha fazla.

Grafikler yükselişe işaret ediyor

Altcoin’in fiyatı dikey bir devralma için belirlenmeden önce, grafikler buna işaret ediyordu. 1 saatlik bir zaman diliminde kabaca bir çift dipli model oluşturuldu. Koparma hacimleri, önceki 50 mumun ortalama hacminin neredeyse on katıydı. Bu yazının yazıldığı zamana kadar BAND, %165 oranında bir artış yaşadı.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin