featured

Elinizde bu altcoin varsa ne yapacağınıza hızlı karar vermeyin! Bilmeniz gereken şeyler nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Uniswap (UNI), son yedi gün içinde %8’in üzerinde değer kazanarak piyasadaki diğer kripto para birimlerinin çoğunu geride bıraktı. İlginç bir şekilde Messari’nin verileri, Uniswap’ın üçüncü çeyrek boyunca sürekli olarak %75’lik bir DEX pazar payını koruduğunu ortaya koydu. Bu, birçok yönden ekosistem için iyi bir haber.

altcoin UNI

Bununla birlikte yukarıda bahsedilen umut verici görünse de, kripto metriklerinde başka gelişmeler cd oldu. Özellikle her biri yakında bir geri çekilmeyi tetikleyebileceğinden, bunlar bakılmaya değer.

Bu yazının yazıldığı sırada UNI, 4,87 milyar dolardan fazla piyasa değeri ile 6,39 dolar civarında işlem görüyor.

Altcoin’in metrikleri ne diyor?

UNI’nin metrikleri altcoin’in iyi günlerinin, önümüzdeki günlerde olası bir düşüş yaşanabileceği ihtimali ile sona erebileceğini gösterdi.

Örneğin, kripto para biriminin geliştirme faaliyeti düştü. Bu, geliştiricilerin blockchain’i iyileştirme çabalarında bir düşüşü yansıttığı için olumsuz bir sinyal.

Ayrıca, Uniswap’ın günlük aktif adresleri de 17 Eylül’de bir ani artış kaydettikten sonra önemli ölçüde düştü. Bu da ağdaki daha az sayıda kullanıcıyı gösterdiği için başka bir olumsuz işarettir. Son olarak, CryptoQuant’ın verileri, UNI’nin Göreceli Güç Endeksi ve Stokastik’in aşırı alım pozisyonlarında olduğunu ve yakında bir fiyat düşüşü olasılığını daha da artırdığını ortaya koydu.

Bu metriklerin olumsuz etkilerine rağmen, birkaç gelişme UNI’nin önümüzdeki günlerde daha da yükselmesine yardımcı olabilir. İlginç bir şekilde, UNI şu anda ilk 1000 Ethereum balinasının elinde tuttuğu kripto para birimleri arasında yer alıyor. Bu, balinaların altcoin’e olan güvenini temsil ettiği için olumlu bir sinyaldir.

Hepsi bu kadar da değil. UNI son zamanlarda sosyal aktivite açısından diğer tüm kripto paralardan daha iyi performans gösteriyor. Bu gelişme, kripto topluluğu içinde daha fazla popülerliğe işaret ettiği için yine olumlu bir sinyaldir.

ambcrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin