featured

Gözde altcoin, bugünkü rallisi ile parlamayı başardı! Boğalar nereye kadar dayanabilecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en gözde altcoin’lerden bir tanesi olan SOL, son 24 saat içinde 35 dolarda bulunan destek noktasının üzerindeki yerini korumayı başardı. SOL bu toparlanma hareketi ile grafiklerde bir geri dönüş modeli oluşturdu.

Gözde altcoin, bu yazının yazıldığı sırada 36 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saat içinde %13 oranında bir artış yaşadığı anlamına geliyor. İşlem hacmi ise %24’lük bir düşüş ile 1,177,991,581 dolar.

altcoin SOL

SOL için destek bölgesi 20 dolar ila 30 dolar arasında bulunuyor. SOL, destek bölgesine düştükten sonra 24 gün boyunca yatay bir fiyat hareketi sergiledi. Nihayetinde ise geri dönüş yapmayı başardı.

Boğalar 3 günlük yükselişi sırtlandı

Altcoin’in fiyatı, son haftalarda feci bir düşüş yaşamasının ardından övgüye değer bir tersine dönüş gerçekleştirmeyi başardı. Haziran ayında kaydedilen 31 dolardaki en düşük seviye, boğaların 5 Temmuz’da başlattığı ralli ile %14’lük bir yükselişe şahit oldu.

8 ve 21 günlük basit hareketli ortalamaların (SMA) altın haçı, boğalara 6 Temmuz’da geçerli bir giriş sinyali verdi. 35 dolarda ise zayıf pozisyonları sarsmak için kısa bir likidite avı yaşandı.

Yatırımcılar şu anda orijinal ticaretinin geçersizlik seviyesini SMA’ların altına ayarlayan “FOMO” yatırımcılarını gözlemliyorlar.

Günlük fiyat grafiğinde altcoin fiyatı yükselen trend çizgisine yakın kalmaya çalışıyor. Yükselen eğriden ayrıldıktan hemen sonra, SOL yatay menzile bağlı alan içinde konsolide oluyor.

Bununla birlikte kripto para birimi, konsolidasyon döneminden bir çıkış kaydederek yükselen eğriye dönebilir.

Bu olumsuz iklimde, altcoin’in yükselmesi için ivmesini de sürdürmesi gerekiyor. Sonuç olarak hacim, kripto para biriminin satış baskısı yaşadığını ve satıcıların token’ı yatay menzile bağlı alanda yakalamaya çalıştığını gösteriyor.

SOL, NFT piyasalarında ETH’den daha iyi performans göstermeye hazır

Mevcut tüm merkezi olmayan uygulamalar (DApp’ler) hakkında bilgi sağlayan bir platform olan DappRadar, ucuz gas fee’ler ve giriş kısıtlamaları nedeniyle SOL token’ının NFT pazarlarındaki ana blockhain olarak Ethereum’u (ETH) geçebileceğini belirtti.

DappRadar, başta ETH olmak üzere diğer blockchain’lerin işlem hacmindeki düşüşe rağmen, SOL token’ının işlem hacminin arttığına dikkat çekti.

DappRadar, en son analizinde, kripto pazarındaki hızlı düşüşe rağmen Solana’nın NFT pazarında son derece iyi performans gösterdiğini tespit etti.

Araştırmaya göre satış hacmi açısından Solana diğer blockchain’leri de geride bıraktı.

DappRadar’a göre Solana ve Avalanche, işlem hacminde sırasıyla %21 ve %15 artışla net kazananlar oldu.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin