featured

Bu altcoin’in %42’lik etkileyici rallisi, yatırımcıların umutlarını yeşertti! Yükselişin arkasındaki sebep ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Axie Infinity (AXS), etkileyici bir performans gösterdi ve %42 oranında bir artış gerçekleştirdi.

altcoin AXS

Son 24 saatte %42,07 oranında değer kazanan AXS, bu yazının yazıldığı sırada 12,82 dolar civarında işlem görüyor. Altcoin’in bugünkü performansı, son 7 gündür devam eden olumlu fiyat hareketinin bir sonucu olarak gerçekleşti.

Axie Infinity, kısmen oyuncularına ait olan ve onlar tarafından işletilen, blockchain tabanlı bir ticaret ve savaş oyunudur.

Pokémon ve Tamagotchi gibi oyunlardan ilham alan Axie Infinity, oyuncuların Axies olarak bilinen token tabanlı yaratıkları toplamasına, üretmesine, büyütmesine, savaşmasına ve takas etmesine olanak tanır. Temsil ettiği şeye bağlı olarak, Axie Infinity şu anda günümüzün dijital para birimi ekosisteminde en başarılı oyna-kazan (P2E) oyunu olarak yer almaktadır.

Kripto kışı, altcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesi olan (ATH) 165,37 dolardan %95’lik bir düşüş gerçekleştirmesine sebep olmuştu. Son günlerde pek fazla yükseliş eğilimi göstermeyen fiyat hareketiyle, geliştirme ekibi tarafından büyük bir güncelleme paylaşılmadığı için bugünkü performansı biraz kafa karıştırıcı oldu.

O halde büyümeyi besleyen nedir?

Axie Infinity’nin büyümesine atfedilebilir tek faktör, piyasadaki diğer kripto para birimlerinin sahip olduğu olumlu duygu olabilir. Axie Infinity emsalleri arasında başı çekerken, STEPN (GMT) ve Flow (FLOW) gibi altcoin’ler de sırasıyla %16 ve %11,40 oranlarında artış gerçekleştirdi.

Axie Infinity, sosyal medya tanıtıcılarıyla çok olumlu bir etkileşim gördü. Bu, topluluğun, geçen yılın Nisan ayında Lazarus Grubu tarafından hack’lendikten sonra Ronin Köprüsü’ndeki faaliyetlerin yeniden başlamasının ardından yeniden canlandığını gösteren bir trend. Mevcut performansla, birçok yatırımcı artık AXS fiyatının geleceği için çok daha umutlu.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin