Kripto topluluğunun merakla beklediği Testnet gecikmeli olarak başladı…

Altcoin haberleri: Cardano işlem hacmi son 24 saat içinde etkileyici şekilde arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımcılar, Bitcoin’i takip etse de daha altcoinlere yöneliyor. Bu süreç içinde altcoin haberleri küçük yatırımcının daha çok dikkatini çekiyor. Özellikle de Bitcoin ile beraber hareket eden ve önüne geçen majör varlıklar daha önde kalabiliyor.

Altcoin haberleri için öne çıkan varlık ise Cardano oldu. İlk 10 içinde yer alan ve artık piyasanın demirbaşlarından biri olan Cardano, son 24 saat içinde etkileyici bir performans gösterdi. İşlem hacimlerinde ADA coin, yüzde 130 artış sağladı.

Santiment verileri, balinaların yaklaşık 200 milyon ADA biriktirdiğini gösteriyor. Cardano ekosistemindeki diğer gelişmeler, ağın hem token fiyatını hem de genel anlamda artırmaya yardımcı oldu.

Altcoin haberleri: ADA coin, hacim anlamında üstün performans yakaladı

ADA varlığının işlem hacimleri son 24 saatte %130’un üzerinde arttığından Cardano bazı yoğun faaliyetlerde bulunuyor. Daha fazla alıcı katıldığı için ADA tokenı %10’dan fazla arttı. Kripto topluluğu, birkaç aydır güçlü olan Cardano ile ilgili çok fazla balina faaliyeti olduğuna dikkat çekiyor.

Altcoin haberleri, Cardano üzerinde yoğunlaşırken, fiyatta ufaktan kendisini hissetiriyor. Genel olarak kripto piyasası, ABD Federal Rezervi’nin faiz oranlarını biraz artırdığı haberleriyle birlikte son 24 saat içinde yeşilde kaldı. Cardano, büyük varlıkların çoğundan daha iyi performans gösteren en büyük kazançlardan biri oldu.

Cardano’nun işlem hacimleri, 4 Mayıs’taki yaklaşık 648 milyon dolara kıyasla, 5 Mayıs’ta 1.5 milyar doların üzerine çıktı. Varlığın piyasa değeri, bir önceki güne göre 4 milyar dolar artarak 30,5 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

ethereumworldnews


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin