featured

Zor dönemleri geride bıraktı! Bu altcoin’deki yeni gelişmeler fiyat hareketlerini nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin Axie Infinity fiyatı geçtiğimiz son birkaç ayda zor bir dönem geçirdi. Kasım ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 172 dolara yükseldikten sonra, altcoin yaklaşık olarak %55 oranında düşüş yaşayarak 76 dolara kadar geriledi. Sonuç olarak, toplam piyasa değeri 5,4 milyar dolara düşerken piyasada genel sıralamada ise 35’e geriledi.

Altcoin AXS için fiyattaki geri çekilme

Oyna-kazan, bugün nispeten popüler bir kavramdır. Fikir oldukça basit. Para harcadığınız merkezi oyunlar yerine, oyunları ücretsiz oynayabilir ve kazandığınızda da karşılığında ödül alabilirsiniz.

Axie Infinity, bu hizmetleri sunan ilk blockchain projelerinden biriydi. Sonuç olarak, kullanıcı sayısı da birkaç ayda milyonlara ulaştı.

Bu gerçekleştiğinde Axie geliştiricileri, oyun ve takas edilemeyen belirteçlerin (NFT’ler) kesiştiği noktada bulunan yeni ürünleri tanıttı. Bu nedenle, bu ekosistemdeki oyuncular AXS jetonlarını diğer oyuncular tarafından sunulan koleksiyonları satın alarak harcayabilirler.

Son birkaç ayda, insanlar oyunlara ve NFT pazarına katıldıkça bu ekosistemdeki faaliyetler de keskin bir şekilde arttı.

Altcoin Axie Infinity için bir sonraki aşama metaverse deposunda. Geliştiriciler, insanların arsalarını satın almalarını ve geliştirmelerini sağlayacak ürünler inşa ediyor. Bu, Decentraland ve The Sandbox tarafından sunulanlara benzer bir hizmet.

Analistler, bu geliştirmelerin daha fazla aktiviteye sebep olacağına bunun da daha yüksek Axie Infinity fiyatları oluşturacağına inanıyor.

Ancak son birkaç aydır altcoin’in fiyatı yoğun bir baskı altında. Aynı eğilim GALA, Sandbox, Decentraland ve hatta My Neighbor Alice gibi diğer oynayarak kazanılan tokenlerde de yaşandı. Analistler, bu varlıkların yüksek faiz oranları döneminde iyi performans göstermeye devam edip etmeyeceği konusunda oldukça endişeli.

Axie Infinity için fiyat tahmini

altcoin AXS

Günlük grafik, Axie Infinity fiyatının düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Kripto para 25 günlük ve 50 günlük hareketli ortalamaların (MA) altına indi. Göreceli Güç Endeksi (RSI) de aynı şekilde düşüş eğiliminde.

Bu nedenle, ayılar bir sonraki kilit desteği 60 dolar olarak hedefledikçe AXS tokeninin düşmeye devam etmesi ihtimali var. 90 dolardaki kilit direncin üzerinde bir hareket yaşanması bu görüşü geçersiz kılacaktır.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin