featured

Bu altcoin, önümüzdeki 48 saat içinde etkileyici bir performans gösterebilir! İşte, sebebi…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan MKR, önümüzdeki 48 saat içinde yatırımcıları heyecanlandırabilecek bir performans gösterebilir.

Lookonchain, CMS Holdings ve a16z’nin son 24 saat içinde borsalara büyük miktarlarda MKR yatırdığını ortaya çıkardı. MKR’nin fiyatı, %15’lik rallisinin ardından 1,142 dolara yükseldi. Ayrıca altcoin, 3 gündür grafiklerinde de uzun vadeli bir yükseliş modeli oluşturmuş durumunda.

Blockchain izleme firması Lookonchain, bu sabah paylaştığı bir tweet’te Andreesen Horowitz (a16z) ve CMS Holdings’in son birkaç saat içinde portföylerindeki Maker (MKR) miktarını azalttığını açıkladı. CMS Holdings ve a16z tarafından yapılan bu satış faaliyeti, altcoin fiyatının son 24 saatteki %20’lik rallisinin ardından geldi.

Lookonchain ikinci bir gönderide, a16z’nin geçtiğimiz hafta boyunca “0xd520” adresi aracılığıyla o sırada 12,6 milyon dolar değerinde olan 12,864 adet MKR token’ını Coinbase’e yatırdığını paylaştı. Fon yöneticisi daha sonra son 24 saat içinde yeni bir adrese 8 milyon dolar değerinde olduğu tahmin edilen 6,900 adet MKR token daha gönderdi. Lookonchain, bu miktarın da yakında borsalara yatırılabileceğini tahmin ediyor.

Son para yatırma işlemlerine rağmen, zincir üstü veriler a16z’nin hâlâ 12,396 adet MKR token’ına sahip olduğunu gösteriyor. Tweet atıldığı sırada, a16z’nin toplam MKR varlığı 14,4 milyon dolar değerindeydi.

Bu arada, CMS Holdings bugün erken saatlerde Binance’e 525 MKR yatırdı. Lookonchain, CMS Holdings’in geçtiğimiz haftalarda lider borsa platformundan 1,54 milyon dolar değerinde 1,325 MKR token’ı çektiğini ortaya çıkardı. Blockchain izleme firması ayrıca, bu para çekme işlemlerinin MKR’nin 793 dolardan işlem gördüğü sırada gerçekleştiğini de paylaştı.

altcoin MKR

Mevcut piyasa durumu

CoinMarketCap verilerine göre altcoin, %15,50 oranında değer kazanarak 1,203 dolara yükseldi. Ancak daha sonra bir miktar geri çekilerek mevcut fiyatı olan 1,142 dolara düştü.

MKR, ticaretin son gününde piyasa liderleri olan Bitcoin (BTC) ve Ethereum’a (ETH) karşı da benzer bir güç sergiledi. Altcoin, BTC’ye karşı %16,53 ve ETH’ye karşı %16,81 arttı. Bu, 1 MKR’nin 0,03835 BTC ve 0,6046 ETH değerinde olduğu anlamına geliyor.

Altcoin’e genel teknik bakış

Altcoin’in fiyatı, 17 Ekim 2022’den bu yana ilk kez 1,066 dolarda bulunan güçlü direnç noktasının üzerine çıkmayı başardı. Böylece, bu seviyeyi başarılı bir şekilde desteğe çevirdi. Bu yükseliş ivmesi, fiyatı bir sonraki ana direnç olan 1,155 dolara kadar devam etti.

Ardından önceki 4 saatlik mumu bu direnç noktasının üzerinde 1,169 dolardan kapattı. Ancak son 4 saatlik dönemde MKR fiyatı yeniden 1,155 doların altına düştü.

Altcoin’in fiyatı, bugünkü işlem seansının bitiminden önce 4 saatlik mumu 1,155 doların üzerine kapatamazsa, yeniden 1,066 dolara düşebilir. Eğer bu noktadan sonra da satış baskısı devam ederse önümüzdeki hafta fiyat 987 dolara kadar gerileyebilir.

MKR için günlük grafiğe bakıldığında, kısa süre önce kayda değer bir uzun vadeli bir bayrağın yükselişi tetiklediği görülebilir. Son 3 gün içinde, 100 günlük EMA çizgisi, 200 günlük EMA çizgisinin üzerinde yükseldi. Bu, altcoin fiyatının önümüzdeki birkaç hafta içinde yükselmeye devam edebileceğini gösteriyor.

MKR bugünün günlük mumunu 1,155 doların üzerinde kapatabilirse, önümüzdeki 24-48 saat içinde 1,236 dolara yükselebilir. Bu direnç noktasının da kırılması durumunda altcoin’in fiyatı önümüzdeki hafta 1,383 dolara doğru ilerleyecektir. Öte yandan, MKR bugünkü mumu 1,155 doların üzerinde kapatamazsa, yeniden 1,066 dolarda bulunan destek noktasında düşebilir.

Ayrıca, teknik göstergelerden günlük RSI 80 işaretinin üzerinde. Bu da fiyatın yükselmeye devam edebileceğini gösteren işaretlerden bir tanesidir.

CoinEdition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *