Az bilinen altcoin direnç çizgisinden çıktı! Fırsat sunuyor olabilir
Az bilinen altcoin direnç çizgisinden çıktı! Fırsat sunuyor olabilir

Az bilinen altcoin direnç çizgisinden çıktı! Fırsat sunuyor olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin SRM alçalan bir direnç çizgisinden çıktı. SRM 2,65 dolarlık yatay alanı geri aldı. Ayrıca teknik göstergeler de yükseliş eğiliminde yer alıyor. Serum (SRM), 24 Şubat’taki sıçramasından bu yana kritik yükseliş eğilimi işaretleri gösteriyor. Potansiyel olarak uzun vadeli bir düzeltmeyi tamamlamış gibi duruyor.

Weekly movement

SRM, 10 Eylül’de tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 13,73 dolara ulaştığından beri düşüyor. Şimdiye kadar, aşağı yönlü hareket 24 Şubat tarihinde 1,65 dolara geriledi. Fiyat o zamandan beri yükseliyor.

Bununla birlikte, hala ana direnç seviyesinin içinde 2,85 dolardan işlem görüyor. Seviye, Temmuz 2021’de desteğe dönmeden önce Eylül 2020’de direnç olarak hareket etti. Bunun üzerinde bir haftalık kapanış, önemli bir yükseliş gelişimi olarak kabul edilebilir. SRM şu anda tüm zamanların en yüksek fiyatının %79 altından işlem görüyor.

SRM haftalık hareket

Günlük grafik yukarı hareketin devamını destekliyor. İlk olarak, fiyat, tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana daha önce mevcut olan alçalan bir direnç çizgisinden çoktan çıktı. Hem RSI hem de MACD göstergeleri mevcut yukarı yönlü hareketten önce yükseliş sapmaları (yeşil çizgiler) üretti. Ayrılıktan bu yana, MACD pozitif bölgeye geçti ve RSI 50 seviyesinin üzerine çıktı. Bunların her ikisi de yükseliş eğiliminin işaretleri olarak görülüyor.

Ayrıca, haftalık zaman diliminden farklı olarak SRM, günlük zaman diliminde 2,65 dolarlık direnç alanının üzerinde bir kapanışa ulaştı. En yakın direnç alanı 6,30 dolarda yer alırken bu, 0,382 Fib geri çekilme direnç seviyesine denk geliyor.

ABC Correction

Dalga sayısı, yukarıda bahsedilen tüm zamanların en yüksek fiyatından bu yana ölçüm yaparken SRM’nin bir A-B-C düzeltici yapısını (beyaz) tamamladığını gösteriyor.

SRM increase

İki saatlik grafik, SRM’nin yeni bir yükseliş eğilimi başlatmasının muhtemel olduğunu gösteriyor. Bunun nedeni, artan paralel kanaldan kopuştaki büyük hacim diyebiliriz (yeşil simgeler). Eğer öyleyse, şu anda beş dalga yukarı hareketinin dördüncü dalgada yer alıyor. Bu nedenle, kısa vadeli bir düşüşün ardından bir artış daha beklenebilir.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin