featured

Bu altcoin, kritik direnci kırarsa yükseliş yolu açık! Yakım işlemlerine ne zaman olumlu cevap verecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance Akıllı Zinciri’ne (BSC) dayanan PancakeSwap (CAKE) altcoin’i, çalkantılı kripto piyasasının ortasında %7 oranında değer kazanarak iyi bir hafta geçirdi. Yatırımcıların bir kez daha 4,90 dolarda bulunan direnç noktasına dokunup dokunamayacağı konusunda bir merak var. Eğer bu direnç noktasına dokunabilirse altcoin’in yeni hedefi 5 dolar seviyesinde olacaktır.

CAKE 17 Ekim’de son zamanlarda 6,8 milyondan fazla token yaktığını ve dolaşımdaki arzı marjinal olarak azalttığını bildirdi. CoinMarketCap’ten alınan verilere göre, bu süre zarfında CAKE geçen hafta boyunca %7,42 oranında yükselirken önceki 24 saatte %3,36 oranında artarak 4,52 dolardan işlem görmeye başladı.

altcoin CAKE

Dahası, son zamanlardaki olumlu fiyat hareketleri göz önüne alındığında PancakeSwap, 18 Haziran’dan beri yürürlükte olan 1 günlük grafikte yükselen bir destek çizgisini korudu.

CAKE fiyat analizi

29 Eylül’de 4,90 dolarlık yatay direnç bölgesinde reddedildikten sonra, altcoin’in fiyatı o zamandan beri diğer yönde ilerliyor.

Fiyat düşmeye devam ederse, mevcut fiyata en yakın destek noktaları 4,08 dolar ve 3,50 dolar seviyelerinde bulunuyor. Bu hedefler ilgili Fibonacci geri çekilme seviyelerinin 0,382 dolar ve 0,618 dolar direnç seviyelerine uygun.

Düşüş ayrıca, şu anda 50’nin altında olan ve CAKE çevresindeki artan düşüş eğilimine katkıda bulunabilecek olan RSI değerinde olumsuz bir ayrışmayı pekiştirdi.

Ekim ayında ulaştığı en düşük seviyelerden toparlandıktan sonra, piyasada son 24 saat içinde olumlu bir hava görüldü. Bu da fiyatın yukarı yönlü potansiyelini güçlendirdi. Bu nedenle yatırımcılar, özellikle koşullar elverişli olmaya devam ederse, mevcut hareketin devam edeceğini tahmin etmelidir.

Teknik analiz

Bu yazının yazıldığı sırada altcoin için günlük grafikte, 11 işaret yükselişe işaret ederken 4 tanesi düşüş tarafında. 9 tanesi ise nötr.

Yakım işlemlerinin fiyata etkisi

Birkaç kripto para birimi, enflasyonu azaltmak için token yakma yöntemlerini kullanır. Yeterli token yakılırsa fiyata fayda sağlayabilir.

Ancak yakılan 6,8 milyon CAKE token’ı toplam miktarın yüzde birinden daha azdı. Bu nedenle, geniş şemada, yanmış token’lar önemli bir fiyat değişikliğine sebep olamayabilir.

Öte yandan, yatırımcıların en azından yakın vadede token yakma duyurusuna olumlu yanıt verdiği görülüyor. Örneğin sekizinci sırada bulunan CAKE, 20 Ekim 2022’de sosyal etkinliklere göre en iyi 10 DeFi projesi arasında yer alıyor.

Sonuç olarak altcoin, özellikle token’laron düzenli olarak yakılması durumunda, uzun vadede daha fazla değer kazanabilir.

FinanceInBold


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin