featured

Bu altcoin, hacim artarken daha yüksek seviyeleri hedefliyor! Giriş fırsatları nasıl değerlendirilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Binance Coin (BNB), ana şirketinin yılın üçüncü çeyreği için planlanan token yakma işlemini nihayet tamamlamasının ardından geçen hafta bir fiyat rallisi fırsatı buldu.

BNB fiyatı, Binance token’larının en son yakım işleminin ardından neredeyse %4 oranında  bir yükseliş kaydetti. Bu hareketinin ardından hafif bir düzeltme yaptı.

BNB için destek noktası 260 dolar seviyesinde bulunuyor. Altcoin, fiyat rallisine devam etmeden önce 250 dolara bir düşüş gerçekleştirebilir.

Bununla birlikte, yakılan BNB token’larının toplam sayısı 2,065,152’ye ulaştı. Bu da 563 milyon dolardan fazla bir değere eşittir.

Kısa bir süre sonra fiyat, %3,75 oranında artarak 274,6 dolara yükseldi. Bu da altcoin’in toplam 200 milyonluk arzını yarı yarıya azaltmak için başlatılan yakma işlemlerine karşı olumlu tepkisini doğruladı.

Bu yazının yazıldığı sırada BNB, hafif bir fiyat düzeltmesi yaşıyor ve bu yazının yazıldığı sırada 272 dolar civarında işlem görüyor.

Bununla birlikte satın alma hacmindeki önemli artış sayesinde, piyasa değeri açısından en büyük 4. kripto para birimi olan BNB için ufukta bir yükseliş rallisi olabilir.

BNB fiyat analizi:

Gözde altcoin, tıpkı piyasa liderleri olan Bitcoin ve Ethereum gibi son iki aydır kırmızı bölgede birçok gün geçirdi. Dolayısıyla tüm kripto alanını rahatsız etmeye devam eden yaygın fiyat düşüşünden kurtulamadı.

Token, bir şekilde destek bölgesi olarak 260 dolar seviyesini kurmayı başardı. Bu da fiyatın, bu seviye korunduğu sürece daha fazla düşüş yaşamayacağı anlamına geliyor.

altcoin BNB grafik

BNB’nin 12 saatlik grafiği, 260 dolar ile 300 dolar arasındaki bir aralığı gösteriyor. 280 dolar seviyesi hem kritik direnç hem de destek bölgesi olarak hareket ediyor.

Likidite açısından, gözde altcoin hevesle satın alınıyor gibi görünüyor. Yatırımcılar şu anda iyi bir risk-ödül satın alma fırsatı kapılarını çaldığı için bir giriş noktası bulmaya teşvik ediliyor.

Binance, başka bir hacker saldırısıyla karşılaştı

Binance Akıllı Zinciri (BSC), bu aya 100 milyon dolar değerinde BNB token’larını tüketen başka bir büyük siber saldırıyla başladı.

BSC Token Hub, bilgisayar korsanlarının onu BSC ile bağlayan zincirler arası köprüyü kullanması nedeniyle hedef alındı. Ardından fon transferi başlatıldı ve kripto para borsası, sorunu çözmek için faaliyetlerini durdurmak zorunda kaldı.

BSC, şirketten bir sözcünün olayın izole bir olay olduğunu ve tekrar çevrimiçi olmadan önce sorunu çözmek için yeterli zaman ayırdıklarını söylemesi üzerine olayı yumuşatmak için hızlı davrandı.

NEWSBTC

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin