featured

Bu altcoin kritik direnç noktasını kırmayı başardı! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avalanche, bugün yapılan fiyat analizine göre yükseliş gösteriyor. Altcoin için bir sonraki direnç noktası 69,8 dolar seviyesinde iken, destek noktası ise 66,9 dolarda bulunuyor.

AVAX fiyat analizi, fiyat fonksiyonu yukarı doğru olduğundan ve altcoin 69 dolar seviyesine kadar toparlandığı için yükseliş gösteriyor. AVAX bugün 68 dolarlık kritik direncin üzerine başarıyla çıktı. Altcoin için bir sonraki direnç noktası 69,8 dolar seviyesinde bulunuyor.

Fiyatın bir sonraki direnç seviyesine yaklaşması nedeniyle satış baskısının bu aşamada bir miktar düzeltmeye engel olması bekleniyor. Genel eğilim daha önce düşüşteydi ve kripto para biriminin değeri geçen ay oldukça fazla zarar gördü. Şimdi ise AVAX destek tabanını bulmuş gibi göründüğü için fiyat seviyeleri geçen haftaya göre korundu. Daha sonra fiyat seviyeleri iyileştirildi ve daha fazla düşmesi engellendi.

AVAX 1 günlük fiyat grafiği analizi: Altcoin 69 dolara doğru ilerliyor

Boğalar liderliğini koruduğu için kripto para biriminin değeri son 24 saat içinde önemli ölçüde toparlandı. Boğalar, 68 doların üzerinde bulunan kritik direncin üzerine çıkmayı başardı. Fiyatta meydana gelen sürekli artış hareketleri nedeniyle trend çizgisi yükselişe işaret ediyor.

altcoin AVAX

Fiyatın bir gecede başarılı bir şekilde %7,3 oranından fazla değer kazanmasıyla birlikte AVAX son zamanlarda 69,1 dolara kadar yükseldi. Ancak şimdi fiyat bir sonraki dirence yaklaştığından, önümüzdeki saatlerde bir düzeltme de gerçekleşebilir.

Bollinger bantları genişlediğinden, AVAX için volatilite yüksektir. Üst bant, en güçlü direnci temsil eden 101 dolar işaretinde iken, alt bant ise en güçlü desteği temsil eden 53 dolar işaretinde. Bollinger bantlarının ortalaması 77 dolar.

Hareketli ortalama (MA), fiyat seviyesinin altında yani 65 dolarda. Göreceli güç endeksi (RSI), nötr bölgenin alt yarısında, 39 endeksinde işlem görüyor. Sürekli satın alma faaliyeti gerçekleşmesi nedeniyle RSI eğrisi yukarı doğru.

Avax fiyat analizinde son gelişmeler ve diğer teknik göstergeler

4 saatlik AVAX fiyat grafiği analizi, 20 saat önce başlayan yükseliş serisinin ardından fiyat kırılmasının yukarı doğru olduğunu gösteriyor. Şimdi ise 69,4 dolar seviyesine ulaştığı için fiyatın o zamandan beri yukarı yönü işaret ettiği söylenebilir.

Bollinger bantları daraldığı için 4 saatlik grafikte AVAX için volatilite nispeten düşük denebilir. Üst bant 71 dolarda ve alt bant ise 61 dolarda. Bollinger bantlarının ortalaması AVAX için destek noktasını temsil eden 66 dolarda bulunuyor.

Hareketli ortalama (MA), fiyat seviyesinin altında yani 66,4 dolarda. SMA20 ve SMA50 arasında bir geçiş yaşanıyor ve bu da başka bir yükseliş göstergesi.

Göreceli güç endeksi (RSI), nötr bölgenin üst yarısında, 58 endeksinde işlem görüyor. RSI yukarı eğrisini koruyor. Ancak eğrinin düzleşmeye başlaması, ileride beklenen düzeltmeye hareketine işaret ediyor.

AVAX fiyat analizinde sonuç olarak

Avalanche fiyat analizi bugün için yükseliş gösteriyor. Altcoin fiyatı son 20 saattir iyileşiyor. Fiyat 69,8 dolarda bulunan bir sonraki direnç noktasına yaklaşırken, AVAX’ın burada bir miktar satış baskısı görmesi bekleniliyor. Yani altcoin, bugün daha fazla yükselmeye devam etmeden önce birkaç saat için düzeltme yapabilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin