featured

Gözde altcoin, büyük yükselişe hazırlanırken dipten satın almanın tam zamanı olabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan MATIC, bugün yapılan fiyat analizine göre yükselişe işaret ediyor. Fiyat, işlem seansının başlangıcında daha düşüktü. Ancak son birkaç saat içinde yeşilde işlem görmeyi başardı. Altcoin fiyatı, 0,75 dolar civarında güvenilir bir destek noktası buldu. Bu da gün içi kazançlarla sonuçlanıyor.

MATIC fiyatı, kritik desteğe dönüşen 0,80 dolar seviyesinin yakınında gezinirken bugün yükselişte. Eğer fiyat bu seviyenin üzerinde kapanırsa, altcoin’in geri dönüşe hazır olduğu kanıtlanmış olacak.

Fiyat yeşilde

Haftalık grafikte MATIC, daha düşük dipler ve daha düşük zirveler oluşturuyor. Ayrıca, fiyat 100 günlük üstel hareketli ortalamanın altında işlem görüyor.

Daha önce MATIC, sadece üç ay içinde %80’den fazla değer kaybederek 28 Mart’ta 1,76 dolar olan fiyatından 13 Haziran’da 0,380 dolara düştü. Bununla birlikte fiyat, 100 günlük üstel hareketli ortalamada güçlü bir direnç olarak görev gören 1,044 dolar seviyesinden bir gerileme yaşadı.

altcoin MATIC grafik

%50 Fibonacci düzelme seviyesi ile birleştiğinde, daha büyük bir aşağı yönlü hareket gerçekleşme olasılığı yüksektir. Günlük grafikte fiyat 0,75 doların altında kapanırsa, sırasıyla 0,70 dolar ve 0,65 dolar seviyelerine doğru bir düşüş görebiliriz.

Buna ek olarak, düşüş eğilimi formasyonu satıcıların hâkimiyetini sınırladı.

Bununla birlikte Doji mum çubuğunun oluşumu, satıcıların güçlerinin tükeniyor olabileceğini gösteriyor. Yine de, bir işlem yapmadan önce kesin bir onaylanma görmemiz gerekiyor.

Günlük grafik zaman diliminde altcoin’in fiyatı, daha önce bir direnç olarak hareket eden 0,7500 dolardan güvenilir bir destek alıyor. Ayrıca MATIC grafiğinde bir “Baş ve Omuz” modeli oluştuğu görülüyor.

0,7500 dolar seviyesine yakın çift dipli bir yapı, kenarda kalan yatırımcılar için indirimli satın alma fırsatıyla sonuçlanacaktır. Momentum osilatörleri de boğaların lehine dönebilir.

RSI(14) 50 işaretinin altında işlem görüyor. Göreceli güç endeksi 50’nin altında olduğunda, bu genellikle kayıpların kazançlardan daha büyük olduğu anlamına gelir. Göstergedeki herhangi bir artış olumlu görünümü güçlendirebilir.

MACD çizgisi, sıfırın altındaki sinyal çizgisinin altından geçerek düşüş eğilimini gösteriyor. Bununla birlikte azalan histogram, düşüş momentumunun azaldığını gösteriyor.

Seansın zirvesinin üzerinde bir kabul, ek satın alma ilgisiyle daha fazla kazanç getirecektir. Fiyat hareketi yukarı doğru ilerlerken ilk yukarı yönlü hedef 0,85 dolar seviyesinde olacaktır.

Fiyat, artan hacimlerle birlikte “Baş ve Omuz” formasyonunun boyun çizgisinde bulunan destek noktasının altına düşerse, iyi bir düşüş bekleyebiliriz. Ayrıca altcoin’in fiyatı 0,75 doların altında kalırsa, 0,65 dolara doğru giden yol açılacaktır.

MATIC için en yakın destek noktası 0,75 dolarda iken, en yakın direnç noktası ise 0,85 dolar seviyesinde bulunuyor. Fiyatın şu anda direnç noktasını kırma olasılığı daha yüksektir.  Dolayısıyla şu an yatırımcıların “dipten satın al” fırsatını değerlendirebileceği en doğru zaman olabilir.

MATIC, farklı zaman dilimlerinde de hafif bir yükseliş eğiliminde. Saatlik zaman diliminde 0,85 doların üzerinde kapanış gerçekleşmesi durumunda yükseliş kesinleşecektir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin