featured

Gözde altcoin, ayıların elinden kurtulamıyor! Yükseliş kırılması yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan AVAX, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. AVAX için destek noktası 15,66 dolarda iken, direnç noktası ise 16,45 dolar seviyesinde bulunuyor.

Son fiyat analizi, altcoin’in düşüş eğiliminde olduğunu ve fiyatların 15,73 dolar civarında işlem gördüğünü gösteriyor. Altcoin’in değeri son 24 saatte yaklaşık %1,11 oranında azaldı. Piyasa değeri 4,68 milyar dolar iken, 24 saatlik ticaret hacmi ise 188 milyon dolar.

AVAX günlük fiyat grafiği analizi:

Günlük fiyat analizinde, fiyat düşüşünün piyasadaki düşüş eğiliminden kaynaklandığı görülüyor.  AVAX, bu yazının yazıldığı sırada boğaların piyasanın kontrolünü ele geçirmesiyle alçalan üçgen modelinden kopmuştu. Kırılma, paritenin 16,45 dolara yükseldiğini ve 15,66 doların en düşük seviyesini oluşturduğunu gördü.

AVAX altcoin grafik

Gözde altcoin için günlük grafikteki RSI şu anda 56,51 işaretinde ve ivme kaybediyor gibi görünüyor. Sinyal çizgisi, histogramın altından geçtiği için çift için MACD de düşüş gösteriyor. 50 günlük hareketli ortalama (MA) şu anda 16,59 dolarda ve yatay seyrediyor. 200 günlük MA ise şu anda 15,68 dolarda ve yükseliş eğiliminde görünüyor.

AVAX 4 saatlik fiyat grafiği analizi

4 saatlik fiyat grafiği de piyasanın aşağı yönlü bir mum çubuğu modeli oluşturduğunu doğruluyor. Ayrıca kontrolün şu anda ayıların elinde olduğu söylenebilir.

4 saatlik Göreceli Güç Endeksi (RSI) şu anda 56 işaretinin üzerinde olduğundan, ayılar piyasanın kontrolünü ele geçirdiler. Bu da yükselişin yakın vadede piyasayı kontrol edebileceğini gösteriyor. 4 saatlik MACD, düşüş bölgesinde merkez çizgisinden uzaklaşıyor. Fiyatlar Hareketli ortalama göstergesinin altında işlem gördüğü için ayılar piyasayı kontrol ediyor.

Sonuç olarak

Sonuç olarak, AVAX fiyatının düşüş eğiliminde olduğu görülüyor. Teknik göstergeler de bunu doğruluyor. 15,66 dolarda bulunan destek noktası korunabilirse fiyatın kısa vadede toparlandığını görebiliriz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin