featured

Bu altcoin, zorlu günleri geride bırakmak istiyor! Başarılı olabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Axie Infinity (AXS), geçtiğimiz hafta %21,6 oranında değer kaybederken geçtiğimiz ay ise %34,3’lük bir düşüş yaşadı. Dolayısıyla zor günler geçirdiği söylenebilir.

Bu düşüşe en büyük katkıda bulunanlardan biri, milyonlarca kazanılmış token’ın kilidinin açılmak üzere olmasıdır. Bu, token’ların piyasaya sürüleceği korkusuna yol açıyor.

Neler yaşandı?

AXS, zorlu bir dönemden geçiyor. Altcoin, geçen ay boyunca kötü bir performans sergiledi. Fiyat bu dönem boyunca %34,3’lük bir düşüş yaşadı. Makro resim, altcoin’in geçen yılın Kasım ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesinden %94,8 oranında düşüş yaşamasıyla artık olumlu değil.

22 Ekim Pazartesi günü yaklaşık 22 milyon AXS token’ının kilidi açılacak.

Operasyon Direktörü Aleksander Larsen’e göre, kilit açma süresi büyük miktarda yanlış bilgiye konu oldu. Larsen’in yapmaya çalıştığı nokta, kilidi açılmış token’ların dolaşımdaki token’lara eşit olması gerekmediğidir. Larsen, bu konuda şu sözleri söyledi:

Yaklaşan AXS token kilidinin açılmasıyla, açıklığa kavuşturulması gereken birçok yanlış bilgi var. İlk olarak, kilidi açılan token’lar dolaşımdaki token’larla aynı değil. Kilit açma programına göre piyasada 151 milyon olabilir, ancak dolaşımda sadece 102 milyon var. Peki, bu nasıl? Stake, p2e, ekosistem fonu ve danışmanlardan gelen kilitli olmayan token’ların çoğu bugüne kadar hak kazanma sözleşmesinde veya çoklu imzalarda kaldı.

Larson’a inanılacak olursa altcoin’deki düşüş, bir token dökümü tahmininin fiyatı haksız yere düşürdüğü bir haber olabilir.

Bununla birlikte, DappRadar’dan gelen veriler, oyunla olan etkileşimlerin de azaldığını gösteriyor. Aynı zamanda balinalar AXS satın alıyor ve gelecekte çöplük korkusunu artırıyor.

altcoin AXS

WhaleStats’a göre AXS, son 24 saatte en büyük 500 ETH balinası arasında satın alınan ilk 10 token arasında yer alıyor.

Umut var mı?

Axie Infinity için son zamanlardaki kötü haberler oldukça yakınındaydı. Ancak, bazı küçük rahatlık kırıntıları da mevcut.

Eylül ayında şirket, Ronin Bridge saldırısında kendilerinden çalınan 30 milyon dolarlık kriptoyu kurtarmayı başardı. Buna rağmen bu, şirketten kaybedilen toplam 620 milyon doların yalnızca bir kısmını temsil ediyordu.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin