featured

Son zamanlarda yatırımcılarını üzen bu altcoin, ayı tuzağı ile fiyatını yükseltmeye hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde metaverse altcoin’lerden bir tanesi olan Sandbox (SAND), son çeyrekten bu yana 2,65 dolar seviyesinde bulunan destek noktasında güçlü bir savunma oluşturdu. Bununla birlikte daha geniş piyasa duyarlılığına teslim olan SAND fiyatı, bu dip desteği kırdı ve %24 oranında bir düşüşle 2 dolar seviyesine geriledi. Satıcıların fiyatı 2 dolarda bulunan destek noktasının altında tutamaması, bir yükseliş geri çekilmesini tetiklemek için varlıklarını tasfiye edebilecek agresif yatırımcılar için bir ayı tuzağını tetikledi.

Sandbox altcoin

SAND fiyatı yakında 2,65 dolarda bulunan direnç noktasını yeniden test edebilir. 20 günlük DMA seviyesi, SAND fiyatına sürekli direnç sunuyor.

Altcoin’deki gün içi işlem hacmi %14 oranında bir zararla 469,2 milyon dolar.

Düzeltme aşamasının Kasım 2021’de başlamasından bu yana, Sandbox fiyatı azalan bir trend çizgisine yanıt verdi. Bunun sonucunda da tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 8,44 dolardan %75,4 oranında bir düşüş yaşadı. Yatırımcılar bu trend çizgisinde aktif olarak satış yapıyor ve herhangi bir önemli boğa koşusunun oluşmasını engelliyorlar.

Öte yandan, alıcılar son çeyrekten bu yana 2,6 dolar seviyesinde bulunan destek noktasını savunarak aşırı kayıp yaşanmasını önledi. Böylece, fiyat hareketi azalan trend çizgisi ile sert destek arasında sıkıştı ve belirleyici bir kırılmaya yaklaştı.

Satıcılar bu çekişmede liderliği ele geçirdi ve 26 Nisan’da 2,6 dolar kırıldı. Sürekli satış hareketleri, SAND fiyatını %24 oranında bir düşüş ile 2 dolarda bulunan psikolojik destek noktasına düşürdü.

Ayrıca, 30 Nisan tarihinde satıcılar, 2 dolarda bulunan destek noktasının altında bir günlük mum kapanışını yapmayı başardı. Bu da başka bir düşüş olduğunu gösteriyor. Ancak, bu kırılma o kadar önemli değildi. Altcoin’in fiyatı kısa süre sonra yeniden 2 doların üzerine çıktı.

Bu ayı tuzağı, 2,65 dolarda bulunan direnç noktasını ve azalan trend çizgisini yeniden test etmek için altcoin’i %27 oranında daha yükseğe çıkarabilir.

Altcoin için bazı teknik göstergeler

Düşen önemli DMA’ların (20, 50 ve 100) altındaki SAND fiyat hareketi, genel bir düşüş trendini yansıtıyor. Bununla birlikte, bu DMA’lar ara sıra yaptığı geri çekilmeler sırasında önemli direnç noktaları sağlayabilir.

Bir diğer teknik gösterge olan MACD, bir yükseliş geçişinden kaçtıktan sonra düşüş bölgesine daha da dalarak, satıcıların kontrolün altında olduğunu gösteriyor.

SAND için takip edilmesi gereken önemli direnç noktaları 2,65 dolar ve 3,3 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 2 dolar ve 1 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin