featured

Piyasa kararsız, bu altcoin daha da kararsız! Daha da mı aşağı gidecek yoksa artık yükseliş zamanı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yaşanan çöküşün ardından bazı altcoin’lerden toparlanma hareketleri gelmeye başladı. Yatırımcıların yakından takip ettiği metaverse altcoin’lerden bir tanesi olan Decentarland (Mana) fiyatı bugün dar bir aralıkta işlem görüyor. Bu yazının yazıldığı sırada, Decentraland  497,095,976 dolarlık işlem hacmine sahip ve 2,11 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Decentarland (Mana) fiyatı bugün kilitlenmiş gibi gözüküyor. 2,50 doların üzerinde gerçekleşecek kesin bir kapanış, fiyattaki olası geri dönüş için bir ön koşuldur. Altcoin için 1,80 dolar civarındaki çifte destek, boğaların beğenisini kazandı.

4 saatlik grafik analizi: Çift dip bir geri dönüş işareti

4 saatlik grafikte ‘çift dip’ oluşumu MANA fiyatını 2,10 dolara yakın yatay bir direnç çizgisine itiyor. Bu aynı zamanda 20 DMA’nın 2,08 dolardan geçişiyle de çakışıyor.

mana altcoin grafik

Altcoin, fiyat 3,18 dolar seviyelerinden %45 oranında fazla bir geri çekilme yaşadı. MANA cuma günü 1,70 dolarda en düşük seviyelerini test etti. Bir ‘Doji’ mum çubuğunun oluşumundan sonra, boğalar belirtilen direnç seviyesinin yakınında birden fazla ret ile karşı karşıya kaldı.

Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI) cumartesi günü yükselişe işaret ediyordu. Şu anda ise 47 endeskinde bulunuyor. Bir başka momentum osilatörü olan MACD (Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı) ise orta çizginin altında işlem görüyor. Bu da hâlâ boğalar için zorluklar yaratıyor.

2,50 doların üzerinde gerçekleşecek bir günlük kapanış, MANA yatırımcılarını sevindirecektir. Çünkü bu günlük kapanış, altcoin’i 2,80 dolardaki yatay direnç bölgesine doğru gitmesi için teşvik edecektir.

Öte yandan eğer fiyat işlem sürecinde dip seviyesinin altında kalırsa, o zaman önce bir önceki gün yapılan dipleri 1,80 dolardan test edebilir. Çifte destek oluşumu altcoin’i en son ekim ayında görülen 1,28 dolara gönderebilir. Bu da yatırımcıların pozisyonlarının likidite olmasına sebep olabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve  şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin