featured

Dibi gören altcoin artık yükselişe geçmeye hazır görünüyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında düşüş hareketleri devam ederken altcoin ENJ bugün küçük çaplı bir yükseliş kaydetti. Bu sabah 1,40 dolara kadar yükselmeyi başarabilen Enjin Coin, geçtiğimiz gece boyunca düşüş yaşamıştı.

Enjin Coin fiyat analizi, şu anda 1,40 dolar seviyesinde güçlü bir ret oluştuğunu görüldüğü için bugün yükseliş gösteriyor. Bu nedenle ENJ, muhtemelen dibi gördü ve şimdi önceki kayıplarını geri kazanmaya hazır.

Piyasa, son 24 saat içinde başka bir güçlü satış hareketi gördü. Piyasa lideri Bitcoin yüzde 6,41 oranında değer kaybederken en gözde altcoin olan Ethereum ise yüzde 11,6 oranında düşüş kaydetti. Piyasanın geri kalanı da benzer şekillerde büyük oranlarda düşüş yaşadı.

Son 24 saatte Enjin Coin fiyat hareketi: ENJ yüzde 30 daha düştü

Altcoin ENJ, son 24 saat içinde 1,38 dolar ile 2,00 dolar aralığında işlem gördü. Bu da piyasada aşırı volatilite olduğuna işaret ediyor. Toplam işlem hacmi yüzde 50 artarak 375 milyon dolara yükseldi. Toplam piyasa değeri ise 1,27 milyar dolar civarında işlem görüyor. Altcoin, kripto para piyasasında genel sıralamada ise 64. sırada yer alıyor.

4 saatlik grafik analizi: ENJ yükseliş sinyalleri veriyor

4 saatlik grafikte, Enjin Coin fiyatının 1,4 dolar seviyesinden kırılır kırılmaz kısa süre içinde daha yüksek tepkiler verdiği görülüyor. Bu da muhtemelen büyük düşüşün nihayet sona erdiğini gösteriyor olabilir.

Altcoihn’in fiyatı geçtiğimiz haftalarda istikrarlı bir düşüş yaşadı. En son 3,3 dolar seviyesindeki yüksek bir değere ulaşılmasının ardından ENJ, yaklaşık yüzde 35 oranında bir geri çekilme yaşadı. Böylece geçen hafta 2,2 dolar seviyesindeki destek noktasına geriledi.

altcoin ENJ grafik

Bununla birlikte, 12 Ocak tarihinde 2,6 dolardaki bir başka düşük seviyenin belirlenmesinden sonra, ENJ yavaş yavaş düşmeye devam etti. Perşembe günü geç saatlerde, yalnızca birkaç saat içinde 2 dolara kadar gerilemesine yol açan güçlü bir düşüş görüldü.

Daha sonra 24 saat boyunca daha fazla düşüş yaşadı. Bunun sonucunda da bu sabah 1,4 dolar seviyesindeki yeni testler gerçekleşti. Şu anda, 1,5 doların üzerine hızla döndüğü için Enjin Coin fiyatında daha fazla aşağı yönün reddedildiği görülüyor. Bu da potansiyel olarak yeni bir düşük seviyenin bulunduğunu gösteriyor.

Enjin Coin fiyat analizinde sonuç olarak

Enjin Coin fiyat analizi, bugün yeni düşük seviyenin 1,4 dolarak ayarlandığı varsayıldığı için olarak yükseliş gösteriyor. Son saatlerde altcoin, hızlı bir şekilde 1,5 doların üzerine çıkmayı başardığı için daha fazla düşüşü reddediyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin