featured

Piyasa kan ağlıyor! Gözde altcoin düşüşe son hız devam ediyor, ne zaman duracak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası büyük oranlarda değer kaybetmeye devam ediyor. Yatırımcıların yakından takip ettiği altcoin’lerden bir tanesi olan Chainlink, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüşte. LINK 17,5 dolar seviyesindeki ana destek noktasını aşağı yönlü kırdı. 15 dolarda bulunan bir sonraki hedef şu anda test ediliyor.

LINK, 24 saatten uzun süredir sürekli satış görüyor. Muhtemelen mevcut seviyesi olan 15 dolar henüz dip noktası değil. Bu yüzden altcoin aşağı yönlü hareketine devam edecek gibi.

Kripto para piyasası son 24 saatte güçlü bir düşüş yaşadı. Piyasa lideri Bitcoin, yüzde 9,93 oranında değer kaybederken en gözde altcoin olan Ethereum ise yüzde 15,47 oranında düşüş yaşadı. Yalnızca onlar değil, piyasanın geri kalanı da yüksek oranlarda değer kaybettiler.

Son 24 saatte Chainlink fiyat hareketi: Altcoin düşmeye devam ediyor

LINK son 24 saatte 15,51 dolar ile 19,69 dolar aralığında işlem gördü. Bu da güçlü bir volatilite olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 19,66 artarak 1,6 milyar dolara ulaştı. Toplam piyasa değeri ise 7,3 milyar dolar civarında işlem görüyor. Altcoin, genel piyasa sıralamasında ise 22. sırada yer alıyor.

4 saatlik grafik analizi: LINK 15 dolar seviyesini de kıracak mı?

4 saatlik grafikte, altcoin’de satışların devam ettiğini görülüyor. Dolayısıyla gün sonunda LINK’ın daha da düşük değerlere gidebileceği söylenebilir.

LINK, bu hafta istikrarlı bir düşüşle karşı karşıya kaldı. Bu da kripto para birimindeki satış baskını arttırdı. Daha önce 10 Ocak tarihinde 28,65 dolar seviyesinde güçlü bir yüksek seviye belirledikten sonra LINK, momentumunda güçlü bir değişim gördü.

altcoin LINK grafik

Başlangıçta LINK, 16 Ocak civarında güçlü bir direnç noktası oluşturmuştu. 26 dolar seviyesine herhangi bir tepki vermeden önce 21 dolara kadar geri çekilmişti. Daha sonra o noktadan başlayan güçlü düşüş eğilimi altcoin’i 21 dolara kadar düşürdü.

Chainlink fiyat hareketi, 22 Ocak tarihinde bir gecede 19 dolara doğru güçlü bir hareket gerçekleştirmeden önce bir süre durakladı. Geçtiğimiz gün piyasada daha fazla olumsuzluk yaşandı. Bu da fiyatı mevcut değer olan 15 dolara kadar geriletti. Henüz bu düşüş hareketlerine bir tepki verilmediği için LINK, bugün daha da düşmeye devam ediyor.

Chainlink fiyat analizinde sonuç olarak

Önümüzdeki 24 saat içinde daha da fazla düşüş bekleniyor. Dolayısıyla LINK de düşüşe devam edecek gibi görünüyor. Altcoin, aşağı yönlü hareketinde henüz bir yavaşlama göstermedi. Bu da 15 dolar seviyesinin çok fazla dayanamayacağı anlamına geliyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin