featured

Gün geçtikçe popülerlik kazanan bu altcoin, ağır satışların ardından nasıl hareket edecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Haziran, kripto para piyasası için olumsuz bir ay oldu. Altcoin’lerden bir tanesi olan Synthetix (SNX) fiyatı baskı altında kalmaya devam ediyor. SNX için destek noktası 2 dolar seviyesinde bulunuyor.

altcoin SNX

Altcoin, baskı altında kalmaya devam ederken fiyat, 01 Nisan 2022’den bu yana 8,19 dolardan 1,42 dolara kadar düşüş yaşadı. Bu yazının yazıldığı sırada ise 2,52 dolar civarında işlem görüyor.

Synthetix, yatırımcılar için en iyi fiyat uygulamasını sunuyor

Synthetix, sentetik varlıkların yaratılmasını sağlayan benzersiz türevler ve blockchain’indeki ncirindeki gerçek dünya varlıklar ile eşleşme sağlayan bir projedir. Synthetix, yatırımcılar için başka yerde elde edemeyecekleri işlemler ile en iyi fiyat uygulamasını sunar.

Yatırımcılar ayrıca popüler kripto para birimlerinin, itibari para birimlerinin, hisse senetlerinin, emtiaların ve daha fazlasının fiyat hareketlerini sıfır kayma ile yakalayabilir ve tamamen zincir üzerinde izinsiz vadeli işlem deneyimi ile DeFi’nin tüm avantajlarından yararlanabilir.

Simüle edilmiş likidite, Synthetix’te bulunan tüm sentetik varlıkların arkasındaki temel algoritmadır. Synthetix’in zorunlu satışlar nedeniyle kademeli tasfiye riskini ortadan kaldırdığını da belirtmek önemlidir.

Bu projenin popülaritesi artıyor. Birçok popüler platform, müşterileri için daha iyi işlemler sağlamak için Synthetix’in derin likiditesinden ve birleştirilebilirliğinden yararlanıyor.

Synthetix yönetişim yapısı konseylerden, temel katkıda bulunanlardan, topluluk üyelerinden ve komitelerden oluşur. Tüm yönetişim bileşenleri, protokolün token sahipleri tarafından sağlanan yöne uygun olarak adil, şeffaf ve meşru bir şekilde yönetilmesini sağlamak için birlikte çalışır.

SNX token’ı Synthetix’te bulunan sentetik varlıkları destekleyen birincil teminat biçimi olarak kullanılan protokolün hizmet simgesidir. SNX fiyatı bir süredir baskı altında. Bu altcoin’i mevcut fiyattan satın almaya karar verirseniz, risk yüksek kaldığı için “stop-loss” kullanmalısınız.

Altcoin’in kontrolünde ayılar var

Haziran, kripto para piyasası için olumsuz bir ay oldu. Kripto para birimleri, merkez bankalarından gelen sinyaller nedeniyle yoğun satışlara maruz kaldılar. Bununla birlikte yatırımcılar, agresif bir para politikasının ekonomiyi durgunluğa sokabileceğinden endişeleniyor.

Synthetix (SNX) son zamanlardaki zirvelerinden ağır düşüşler yaşadı. Fiyatların daha büyük bir toparlanma görmesi uzun zaman alabilir. Daha fazla düşüş riski hâlâ bitmedi. Altcoin için mevcut destek noktası 2 dolarda bulunuyor. Eğer bu destek noktası aşağı yönlü kırılırsa bir sonraki fiyat hedefi 1,5 dolar olacaktır.

Öte yandan fiyat, 4 dolarda bulunan direnç noktasının üzerine çıkarsa, 5 dolara doğru açık bir yolu olacaktır.

Invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin