Bu altcoin 6 ayın en düşük seviyesinden sıçradı! Toparlanma sürecek mi?

Bu altcoin 6 ayın en düşük seviyesinden sıçradı! Toparlanma sürecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, son 24 saat içinde hafif kazançlar gösterdi. Hafif alım baskısı, bazı altcoinlerin hafif kazançlar elde etmesine neden oldu. Chainlink (LINK/USD) devam eden piyasa olumluluğu sayesinde hafif bir yükseliş trendine girdi.

Chainlink, son 24 saat içinde yaklaşık %4,1 değer kazandı ve yazı yazılırken 16,48 dolardan işlem görüyordu.

Altcoin LINK kırılmaya çalışıyor

Altcoin LINK, şu anda rekor seviyesinin %68,7 altında. Geçtiğimiz hafta boyunca bir yükseliş trendi denedi, ancak haftalık kazançları %8,4 ile sınırlandı. Son 24 saatte boğalar, LINK’in 15,50 dolar seviyelerinden yükselmesine izin verdi.

LINK, alıcı desteği sürerse iyi bir toparlanma için hazırlanabilir. Altcoin için bir sonraki direnç seviyesi 17,76 dolarda bulunuyor ve bu da önümüzdeki işlem saatlerinde kolayca elde edilebilir. LINK 31 Ocak’ta bu seviyede reddedildi ve boğalar yeterince güçlü olursa, LINK yakında bu seviyeyi geçerek 19,50 doları hedefleyebilir.

Piyasa desteğinin süreceği kesin değil ve hâlâ düşüş trendi belirtileri var. Piyasa düşüşe geçerse altcoin, 15,60 dolarda destek bulacaktır. Buradan daha fazla geri dönüş, fiyatları Temmuz 2021’in en düşük seviyesinin altına çekerek yaklaşık 13,84 dolara götürecektir. Yatırımcılar bu noktada satış yapmak için acele edebilir ve daha fazla düşüşe neden olabilir.

Şu anda, LINK’in kazançlarını ve düşüşlerini teşvik eden en önemli faktör, daha geniş kripto para piyasasının performansıdır. Bu nedenle, LINK’in iyileşme şansı, yatırımcıların boğa koşusu durumunda piyasaya geri dönmelerine bağlı olmayı sürdürüyor.

Chainlink’teki ana gelişmeler

LINK’in fiyatı kripto para piyasasında meydana gelen oynaklıktan kurtulamadığı için Chainlink ekosistemi dikkat çeken gelişmelerin ardından manşetlere taşıyor.

Ocak 2022’nin sonlarına doğru Chainlink, Diem’in ortak yaratıcısı Christian Catalini’yi yeni teknik danışman olarak işe aldı. Catalini, zincirler arası birlikte çalışabilirlik protokolü (CCIP) ile çalışarak kullanıcıların farklı blok zincirlerinde tokenleri taşımasına ve akıllı sözleşmeler yürütmesine olanak sağlayacak. Bunun yanında Diem’in yaratıcısı, Chainlink 2.0 teknik incelemesi için Chainlink ekibiyle birlikte çalışacak. Catalini, Facebook’un Diem projesinde baş ekonomist olarak çalışmıştı.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin