featured

Yatırımcıları bu durumdan hiç memnun değil! Bu altcoin 3 ayın en düşük seviyesine geriledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avalanche (AVAX), kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesidir. AVAX, piyasadaki en hızlı akıllı sözleşme blockchain’lerinden birisidir. Ancak yatırımcıları son zamanlarda yaşanan düşüşlerden dolayı oldukça mutsuz.

Bu yazının yazıldığı sırada altcoin AVAX’ın mevcut piyasa değeri, 24 saatteki 1 milyar dolarlık işlem hacmiyle birlikte 16,3 milyar dolar oldu. Avalanche (AVAX) perşembe günü bir önceki seansın hareketlerine bağlı olarak kazançlarını kilitledi. Fiyat, net bir yön olmaksızın bugün 61,29 dolar ile 67,99 dolar aralığında dalgalanıyor.

Altcoin AVAX’ın başı 62,0 doların altına düşerse dertte olabilir

Günlük grafikte altcoin AVAX, en son ekim ayında görülen seviyelere düştü. AVAX, en son 3 ay önce görülen en düşük seviyeler olan 62 dolar civarında mücadele ediyor. Bu aynı zamanda 20 DMA seviyesi ile de örtüşmektedir. Fiyat, 21 Kasım tarihinde ATH’si olan 147,50 dolara ulaşmıştı.

altcoin AVAX

Ancak, satıcılar varlıklarını tasfiye etmek için harekete geçtikçe AVAX en üst düzeyde işlem görmeye devam edemedi. Söz konusu seviyeden azalan trend çizgisi, boğalar için bariyer görevi görüyor.

AVAX’ın fiyatı, neredeyse %50 oranında bir değer kaybıyla 13 Aralık tarihinde 75,63 dolardaki en düşük seviyeyi test etmişti. Boğalar bir kez daha 22 Aralık’ta 127,44 dolardan düşüş eğilimi çizgisinin üzerinde bir kabul elde etmeye çalıştı. Ancak alıcılar bu eğilimi sürdürmeyi başaramadı.

Fiyat hâlâ 20-DMA’nın altında işlem görüyor ve herhangi bir geri dönüş belirtisi yok. Momentum osilatörlerinden hem RSI hem de MACD aşırı satım yörüngesinde işlem görüyor. Yine de altcoin AVAX fiyatının henüz kontrolden çıkmadığını söylüyor.

Alternatif olarak bir ‘Doji’ mum çubuğunun oluşumu, yatırımcılar arasında bir miktar çatışma olduğunu gösteriyor. Şimdi, fiyat hareketi ertesi gün mum çubuğuna bağlı olacak. Eğer yeşil olur ise, boğaların 80 dolarlık yatay direnç seviyesine ulaşma şansları var.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin