Çin'in en büyük teknoloji şirketi, konsorsiyum Blockchain platformu başlattı
Çin E-ticaret devi Alibaba, Alibabacoin Vakfı'na karşı ön duruşmayı kazandı

Alibaba, yeni Ar-Ge akademisinde Blockchain’e de yer verecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin e-ticaret devi Alibaba, 28 Eylül’de resmi Ar-Ge web sitesini yayınladı. Çin e-ticaret devi Alibaba, 28 Eylül’de Damo Akademisi isimli resmi Ar-Ge web sitesini kurdu. Alibaba, Ar-Ge araştırma alanları ve laboratuvarları arasında Blockchain ile ilgili finansal çalışmalara da yer vereceğini açıkladı.

Alibaba, Ar-Ge akademisinde sektörden uzman isimleri konuk edecek

Pek çok üst düzey finans sektörü uzmanının, Hangzhou, Pekin, Seattle, Silikon Vadisi ve New York’taki pek çok noktadaki ofislerinde takıma katıldıkları bildiriliyor.

Gordon Zhang tarafından yönetilen Blockchain teknoloji laboratuvarı, konsensüs protokolleri, kriptografi güvenliği ve çapraz zincir anlaşması gibi ticari uygulamaların yanı sıra Blockchain uygulamasına da odaklanılacağını belirtiyor.

Finansal teknoloji laboratuvarı, finans sektöründeki güvenlik, doğruluk ve rahatlığı geliştirerek, finansal tahmin ve karar verme yeteneğini arttırmak ve finansal hizmeti yeniden şekillendirerek gelecekteki sorunları çözmeyi hedefliyor. Aynı zamanda bu adımla, tüm insanlara daha fazla fırsat eşitliği sağlanmaya çalışılıyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin