Algorand (ALGO), Bitcoin ve diğerleri düşerken yükselmeye devam ediyor! İşte nedeni

Algorand (ALGO), Bitcoin ve diğerleri düşerken yükselmeye devam ediyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Algorand üzerine inşa edilmiş bir ürün için likidite ödüllerinin duyurulması, ALGO’yu bugün yaşanan piyasa çöküşüne rağmen yükselenlerin arasına soktu.

Piyasa çökerken ALGO %10 arttı

Algorand (ALGO) tokenleri, son 24 saat içinde %10’a varan artışla Perşembe sabahı, daha geniş kripto piyasasındaki düşüşün artmasına rağmen, birkaç kazanandan biri haline geldi.

CoinGecko verilerine göre ALGO, Çarşamba gecesi 1,40 dolar seviyesinden sıçrayarak, bugün erken saatlerinde 1,60 dolar direnç seviyesine ulaştı.

ALGO/USD

Algorand, DeFi platformu için teşvik programını açıklamasıyla yükseliyor

Yükseliş, ALGO’daki gelişimi denetleyen Algorand Vakfı’nın, kullanıcılara düşük maliyetli borç verme ve ödünç alma hizmetleri sunma amacıyla akıllı sözleşmelere dayanan merkezi olmayan bir finans (DeFi) platformu olan Algofi için 3 milyon dolarlık bir teşvik programı duyurmasından saatler sonra geldi.

Algofi, bu sabah bir tweet’te “@AlgoFoundation Aeneas DeFi Fonu ile bir ortaklık yoluyla, Algofi 3 milyon dolarlık bir ödül programı başlatacak.” dedi ve teşviklerin 2022 yılının ilk çeyreğinde aktif kullanıcılar için geçerli olacağını ekledi.

https://twitter.com/algofiorg/status/1476244252522946569?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1476244252522946569%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.coindesk.com%2Fmarkets%2F2021%2F12%2F30%2Falgorand-surges-as-foundation-incentivizes-defi-activity-on-algofi%2F

Algofi, bu ayın başlarında Union Square Ventures, Arrington XRP Capital ve diğerlerinden destek alarak, önümüzdeki haftalarda bir likidite teşvik programının başlatılacağını söyledi. Bu, ekosistemdeki ilk DeFi ürünlerinden biridir.

Ocak ayından itibaren, Algofi kullanıcıları, ALGO ve dolara sabit kripto paralar olan AlgoStable (STBL) ve USD Coin’i (USDC) ödünç alıp ödünç verdiklerinde algoritmik olarak ALGO ödülleri kazanacaklar. Algorand ağındaki Bitcoin (BTC) ve Ether’i (ETH) temsil eden goBTC ve goETH kullanıcıları da varlıklarını AlgoFi’de stake ederlerse tokenlerle ödüllendirilecek.

DeFi ürünlerinin geliştiricileri, yeni sistemlerin kullanımını teşvik etmek için genellikle token ödüllerini kullanır. Algofi’ninki gibi değer tahakkuk veya getiri yaratan mekanizmalar aracılığıyla kullanıcıları yerel tokenlerle teşvik etmek, erken benimseyenlerin yeni DeFi ürünleriyle etkileşime girmesine, etkinliği körüklemesine ve yeni ürünün yerel tokenlerinin daha fazla kullanılmasına yol açar.

Program, Algorand Vakfı’nın Eylül ayında yaptığı 300 milyon dolarlık bir fon duyurusunu takip ediyor. Fon, Algorand platformunda inşa edilen DeFi ürünlerinin oluşturulması ve benimsenmesi için ayrılmıştı.

coindesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin