Ahbap Derneği, yüzlerce siber saldırıya maruz kaldı

Ahbap Derneği’nin kripto yardımında son durum…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Depremin üzerinden yaklaşık 4 gün geçti. 70 saati deviren deprem bölgesinde halen bir umutla kurtarılan insanlar var. 6 Ocak Pazartesi gününden bu yana yardımlar ise hiç hız kesmedi. Ülkenin dört bir tarafında yardımlar toplanmaya devam ediyor. Her gün tırlarla beraber bölgeye yardımlar ulaştırılıyor.

Özel kurum ve kuruluşların yardımları da büyük oranda artıyor. Bu süre zarfında kripto ile bağış toplayan Ahbap Derneği, 3. günde milyon dolar bandını çoktan geride bıraktı. Büyük şirketlerinde kampanyaya dahil olmasıyla beraber 4 milyon dolar bandına yaklaşıldı.

Büyük bir ilgi gösteren kripto ailesi yardımlarını bölgeye ulaştırıyor. Kripto dünyası ödemelerini ise genellikle kripto ile yapıyor. Bu yüzden de MASAK Türkiye’de ilk defa geçerli olan kripto ile ödemeyi kabul etti.

Ahbap Derneği, 6 Şubat Pazartesi depremin ardından hemen yardım kampanyasını başlattı. Dernek, 9 Şubat Perşembe gününe kadar şu anda 3 milyon 489 bin dolar bağış topladı.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin