featured

ADA, yatırımcıların gözdesi oldu! Popüler altcoin yükselişe çok hazır

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında adından sıkça söz ettiren altcoin’lerden bir tanesi olan ADA’ya yatırım yapan kişilerin sayısı artıyor.

Cardano ağı, kısa vadeli sahiplerinin cüzdanlarındaki bakiyelere yansıyan yatırımcıların sayısında büyük bir artış bildirdi. Glassnode tarafından yayınlanan verilere göre, altcoin’i 30 gün veya daha az süreyle tutan bakiye sayısı %186 oranında arttı.

Veriler, kısa vadeli yatırımcıların kripto para arzının %36’sını elinde tuttuğunu gösteriyor. Kısa vadeli yatırımda böylesine güçlü bir artış, hem piyasaya hem de ADA’nın şu anda içinde bulunduğu temel koşullara bağlanabilir.

Kripto para piyasası rahatlıyor

Fed’in dün yaptığı 50 puanlık faiz artışını takiben, kripto para piyasasının büyük bir kısmı rahatlama gerçekleşti. Bu da piyasada kısa bir ralli yaşanmasına sebep oldu. Bazı kripto para birimleri günlük bazda %40 oranında yükseliş kaydetti.

ADA altcoin grafik

Cardano da piyasadaki rahatlamadan yararlandı ve %17 oranında yükselerek bazı uzun vadeli yatırımcılara umut verdi. Fiyattaki artış, kripto para birimlerine giriş için fırsat arayan çok sayıda yatırımcıyı çekmiş olabilir.

Cardano temelde büyümeye devam ediyor

Muazzam ve zengin geliştirme süreci, Cardano’nun perde arkasında kripto para piyasasındaki yolunu takip ediyor. Cardano ağı yalnızca nisan ayının başında, çeşitli merkezi olmayan platformlarda ve akıllı sözleşmelerde kilitli 300 milyon dolarlık fon bildirdi.

Şimdilik Cardano, kripto para birimleri arasında bir köprü olması gereken Djed stablecoin gibi çeşitli merkezi olmayan çözümlerin ve projelerin teslimini bekliyor.

Bu yazının yazıldığı sırada ADA 0,7 dolar seviyesinden işlem görüyor. Yine de tüm zamanların en yüksek seviyesinden %78 daha düşük. Ancak umut vadettiği gayet açık.

U.Today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin